airsoft vapenlagar i Wisconsin

airsoft vapenlagar i Wisconsin

Du behöver:
3 Galvaniserat stålrör, 1 1/2-inches diameter, 31-inches lång
. 3 rör mössor.
3 stålplåt, 4 tum-by-1-tum, 1/4-tums tjock.
3 kopplingar, utrustat för en 1/2-tums diameter (bifogas stålplåt).
12 rostfritt stål skruvar, 2 1 /2 inches av 3 /8 tum.
Nylon låsmuttrar, 12.
Klar polyuretan finish.
Pensel.
Drill.
Hylsnyckel eller nötter föraren.
Plywood, två stycken, 3 /4 tum tjocka, 27 inches med 36 inches.
Bandsåg eller bord såg.
Härskare.
Penna.
Trälim.
Klämmor.

Medan många stater införa bestämmelser om gasdrivna gevär såsom Airsoft guns och luftpistoler, har Wisconsin ännu att utse de artiklar som farliga vapen eller skjutvapen och med juli 2010, så finns det inte mycket reglering av kanonerna på en Statewide nivå. Kommunal lagar kan förbjuda eller begränsa deras användning i offentliga utrymmen, dock, och Airsoft spelare bör alltid söka tillstånd från en fastighetsägare innan du spelar i privat ägo. Trots avsaknaden av reglering i Wisconsin, Airsoft spelare måste vara medvetna om några lagar om sin sport.

Blaze Orange Tips

Alla Airsoft guns måste säljas med en ljus, "skarpt orange" Tips på slutet av deras fat federal lagstiftning. Eftersom många Airsoft guns är kopior av arbetstiden skjutvapen, dessa skarpt orange tips användas för att hitta sin leksak status och för att förhindra poliser från förvirrande Airsoft vapen som farliga skjutvapen. Ta bort spetsen skarpt orange är en kränkning av federal lag, vilket måla det att matcha pistolmynning.

Varumärken

Eftersom stora grupper av Airsoft guns importerades, socklar amerikanska produktionen standarder och använda namnet och varumärken ägs av faktiska skjutvapen tillverkare var militära Toy Replica lagen föreslås att göra det olagligt för Airsoft guns att producera vapen som liknar en verklig kanon tillverkare. Trots att lagstiftningen inte gick igenom, måste tillverkare av Airsoft guns ordna ett licensavtal med eldvapen tillverkare att använda deras namn på repliker. I avsaknad av ett licensavtal, måste namnen på skjutvapen tillverkare avlägsnas från Airsoft guns innan de säljs.

Gun-Free Zone School lagen

Även innehav av Airsoft guns är laglig nästan överallt i Wisconsin, Gun -Free School Zone lagen (Wisconsin stadgan S. 948,605) förbjuder innehav av luftvapen, bland Airsoft guns på skolgårdar eller inom 1. 000 meter från en skola. Att bryta denna lag är en klass I brott. Privat egendom som faller inom 1000-m radie av skolorna har ett undantag från denna lag, som är vapen lagras och låst för transport.


Relaterade artiklar


hur man startar en Sea-Doo bombardier
dirt bike & ATV spår & spår i Michigan
sommarläger i Plano, Texas
campingplatser i Bivins, Texas
andning tips för fotografering
hur att reparera vinyl på en Coleman pop-up campingbilar
vildmark Survival Guide
Hur man knyter en firning sele av rep
den bästa overall kläder till bågjakt
washington cykelturer