dnr jaktperioder i Georgien

dnr jaktperioder i Georgien

Med tillgång till över en miljon hektar av offentliga jakt mark i Georgien kan en boende i delstaten enhet för mindre än 60 minuter och hitta en plats där han kan jaga rådjur, björn, småvilt, fågel och alligatorer. Georgien har en stor jakt tradition som det milda klimatet gör för många möjligheter för idrottande.

Deer Seasons

bågskytte rådjur säsong startar den andra lördagen i september och går genom andra fredagen i oktober. Det är omedelbart följt av en veckolång säsong för primitiva vapen, som definieras som alla vapen som inte är ett centrum eller fälg brand gevär. Denna säsong är sedan omedelbart följs av en standard skjutvapen säsong, som varar fram till den första av året i norra delen av staten. Säsongen varar till den andra helgen i januari i södra delen av staten. Gränsen är 12 rådjur per säsong med minst två vara antlered.

Bird Seasons

Turkiet Säsongen börjar den sista lördagen i mars och löper till den tredje fredagen i maj med en gräns på tre gobblers. Crow Säsongen börjar den första lördagen i november och går genom den sista lördagen i februari. Ripa startar den tredje fredagen i oktober och slutar den sista lördagen i februari. Quail börjar den andra lördagen i november och slutar den sista lördagen i februari.

Bear Seasons

I den norra delen av staten, den andra lördagen i september i början av bågskytte säsongen för björn. Den löper genom andra fredagen i oktober, och det omedelbart följs av en veckas primitiva vapen säsong. Den öppna skjutvapen Säsongen sträcker sedan från den tredje lördagen i oktober till första fredagen i december. Men Brantley, Ware, Charlton, Clinch och Echols län i södra delen av staten har en mycket kortare säsong. Ett skjutvapen enda säsong i dessa län löper från den sista veckan i september till första helgen i oktober. Inga hundar eller bete är tillåtet i någon del av staten.

Alligator Season

alligator Säsongen börjar den första lördagen i september och slutar den första söndagen i oktober. Gränsen är en alligator per tillståndshavare och varje alligator måste vara fyra meter lång.

Småvilt Seasons

Fox och årstider bobcat börja på första dagen i december och gå igenom den sista lördagen i februari. Ingen gräns är satt. Opossum jakt börjar den tredje fredagen i oktober och slutar den sista lördagen i februari och återigen ingen gräns gäller. Jakt på ekorre, som är begränsade till 12 per dag, börjar den tredje lördagen i augusti och pågår till slutet av februari.


Relaterade artiklar


Hur man väljer en vikt lina
instruktioner för en baby cykelsadel
Hur man väljer en snösko
hur man sätter bromsarna på en BMX cykel
sommarläger i östra Texas
hur man använder sevärdheter biljardbord
online fisketips
flytväst krav i Alabama
hur de ska jaga rådjur med en 25-20 Winchester
vad är olika typer av fiske linje?