fiske i Washington sjöar

fiske i Washington sjöar

Beläget alldeles intill Seattle, är Lake Washington den näst största sjön i Washington vid 15 miles lång. Denna sjö ger sportfiskare många möjligheter att fånga olika ädelfisk genom att ha flera hot spots för olika arter. Det är inte tillrådligt att konsumera någon fisk som fångats i Lake Washington på grund av potentiella föroreningar, men det hindrar inte denna sjö från att vara en populär fiskeplats

Fiskarter

Fiskare kommer till Lake Washington för att fiska många olika arter ädelfisk. Några kommer att fiska öring eftersom det finns ett antal arter, men det finns också säsonger och storleksbegränsningar för dem också. Laxen är också fiskas här, liksom knivskarp, bas och abborre.

Fishing Charters

Det finns en hel del charter båtar som kan ta sportfiskare ut på Lake Washington att fiska. Dessa stadgar erbjuder övernattning eller bara en dagstur där vissa är inriktade på företagskunder och andra gentemot nybörjare och barn.

varningar

Institutionen för ekologi har genomfört ett antal studier på mängden förorenar i insjöfisk. Dessa studier fastställt att fiska i Lake Washington har den näst högsta halter av främmande ämnen i staten. Föroreningar är bekämpningsmedel, dioxiner, PCB och flamskyddsmedel.


Relaterade artiklar


rådjursjakt tips & tekniker
diy gel brand
provtryckning krav
sommarsport läger för barn
laxfisket i sydöstra Alaska
rockring lagspel
älgjakt nära Savery, Wyoming
troféjakt i Afrika
florida camping klubbar
Hur man väljer en storlek cykel ram