fiskeplatser nära stranden i Ocean City, Maryland

fiskeplatser nära stranden i Ocean City, Maryland

Fiske nära stranden i Ocean City, Maryland, erbjuder nybörjare till erfarna fiskare möjlighet att hinna många av de stora fiskarter av Atlantkusten. Fiskeställen allt från broar till bryggor, vikar till bryggor och surfa gjutning. Vit marlin kan vara en av de största gör med den årliga White Marlin Open, men som många sportfiskare vet, du behöver inte en båt för att fånga fisk i Ocean City.

Public Piers

Offentlig bryggorna är en stöttepelare i Ocean City, Maryland, och spretande Atlanten samfundet har ett par bryggor värt att kolla in. Inlet Park, den framtida platsen för en Bayside strandpromenad, ligger vid den sydligaste änden av Ocean City och sticker ut med synliga fiske runt om. Det nionde Street Fiske Pier, ett fint underhålls brygga, erbjuder fisk-rengöring bord komplett med slangar och ligger mellan viken och nionde Street. Vanliga fiskarter ingår havsabborre, makrill och flundra.Inlet Park

Syd 2.

Ocean City, MD 21842nionde Street fiskepir

9th Street

Ocean City, MD 21842

väg 50 Bridge

Någon som går genom Ocean City via Route 50 meddelanden två saker: båtarna i hamnen och sportfiskare fiske utanför Route 50 bron. Välj en plats, skriv en rad och fisk till ditt hjärta innehåll för flundra, öring och kungsfisk. Heavy tackla behövs som bron är cirka 30 meter över vattnet. Bron ligger ett kvarter söder om första gatan till Route 50. Parkering finns antingen vid slutet av Ocean City Boardwalk eller i den västra delen av bron vid parkeringen precis utanför marinan.

Oceanic Pier

Denna betala brygga ligger vid den sydligaste änden av Philadelphia Avenue är nära inloppet och erbjuder ett utbud av fisk, inklusive haj, flundra, öring och makrill. På sensommaren genom hösten, finns det crabbing använda fällor.Oceanic fiskepir

710 Så. Philadelphia Avenue

Ocean City, MD 21842

410-289-2602

Surf Casting från stranden

Ett av de mest populära och tillgängliga fiskeplatser för strandnära fiske i Ocean City, Maryland, är också en av de mest förekommande. Surfa gjutning från stränderna i Ocean City och närbelägna Assateague för kungsfisk, flundra, öring och makrill kombinerar två stora symboler för sommaren: fiske och stranden. På sommaren sportfiskare får surfa fiska före klockan 10 och efter 05:30 eller när badvakter gå av plikt. Lågsäsong kan man fiska hela dagen.


Relaterade artiklar


typer av cyklar reglage
stålkulor alternativ
Texas ungdom jaktlicens
fiske i södra Ohio sjöar
biljardbord förordningar
Vilka är uppgraderingar av alfa svarta paintball gevär?
öringsfiske föreskrifter i Arkansas
hur man fäster en alice pack till en ram
älgjakt i marmor bergen vildmarken
traditionella armborst jakt