hur man bygger en pistol vila

hur man bygger en pistol vila

Vid fotografering eller jakt, se till att din pistol skott korrekt. För att försäkra detta måste du syn på din pistol ordentligt. Det bästa sättet att göra detta är att använda en tagning eller pistol vila för skjutvapen. En skytte vila kommer att ge dig kommer den stabilitet du behöver för att göra exakta bilder flera gånger. Det finns gott om färdiga pistol vilar som du kan köpa i en butik, men om du har en fri helg, kan du göra din egen vila för mindre än hundra dollar

Du behöver:.
3 galvaniserat stål rör, 1 1/2-inches diameter, 31-inches lång.
3 rör mössor.
3 stålplåt, 4 tum-by-1-tum, 1/4-tums tjock.
3 kopplingar, utrustat för en 1/2-tums diameter (bifogas stålplåt).
12 rostfritt stål bultar, 2 1 /2 inches med 3 /8 tum.
Nylon låsmuttrar, 12.
Klar polyuretan finish.
Pensel.
Drill.
Hylsnyckel eller nötter förare.
Plywood, 2 st, 3 /4 tum tjock, 27 inches med 36 inches.
Bandsåg eller bord såg.
Härskare.
Penna.
Trälim.
Klämmor.

Styckning och Montering av Shooting Vila


1.
Klipp två bitar av 3/4-inch plywood till 27 inches med 36 inches. Åtgärd i 6 inches från kanterna på 27-tums sida. Du kommer att ha en 15-tums avsnitt i mitten, med 6-tums avsnitten märkta på båda sidor. Åtgärd 15 inches rakt upp från tidigare märken du gjort. De märken bör bilda ett "L" form på båda sidor av 15-tums avsnitt i mitten. Byt ändarna av trä, och mäter 15 inches ner på kanten av varje sida. Markera platsen. Anslut märken på insidan och utsidan av trä så att de bildar en avsmalnande vinkel. Klipp längs de blyertsmarkeringarna du gjort så finns det nu en cutout avsnitt om båda sidor av 15-tums mittsektionen. Upprepa proceduren för de andra bit plywood. Kontrollera att de två delarna kommer att anpassa innan du fortsätter.
2.
Applicera ett lager trälim till en bit plywood. Placera den andra bit plywood över den första och pressa ihop dem. Kläm fast trä tillsammans och låt torka över natten.
3.
Bort klämmorna. Placera plywood på en bit plast eller tidningspapper. Applicera ett lager klar polyuretan. Låt torka. Lägg till en mer päls av uretan och låt den torka
4
Placera en metallplatta på de tre ändarna av "T"-form -. . En på varje ände av 27-tums sida, och den tredje på 15-tums slut. Detta är undersidan av skytte resten. Håll varje platta på plats och spåra dess fyra lägen hålet med din penna. Ta bort plattorna från träet. Borra alla de 12 varumärkena så att borren går helt igenom till andra sidan av skogen.
5.
Line-up metallplattorna så deras skruvhål matcha hålen du bara borras. Se den bifogade kopplingen är vinklad utåt-18 grader om du vill mäta med en gradskiva. Tryck en bult genom varje hål, från innanlåret i tabellen genom till botten. Placera en mutter på varje bult och dra åt med en hylsnyckel eller nötter föraren.
6.
Sätt i metallrör eller ben, i varje av de kopplingar. Se till att benen är något utsvängda utåt så att du har mer stabilitet. Skruva fast rören i gängning av kopplingarna. Placera ett rör mössa över i slutet av varje ben och dra åt. Vrid den högra sidan uppåt.


Relaterade artiklar


Javelina jakt i Texas
Bass Fishing tips för Westwood sjö
gris jaktföreskrifter i Texas
camping i Kentucky
gräskarp identifiering
Hur man monterar cyklar på en stealth 4 cykelhållare
hur sträng en björn Kodiak rekurvbågen
bidrag för anläggningar båt ramp
flytväst krav i Alabama
hur man bygger en egen segelbåt