hur rida en trehjulig cykel

hur rida en trehjulig cykel

En upprätt trehjulig cykel (kallas ibland en trike eller trehjuling) med en last korg kan du bära tunga laster för shopping eller pendling och är ett lätt att behärska form av mänskligt-powered transporter. Att lära sig att rida är lättare på en trehjuling på grund av dess stabilitet, men generellt tvåhjuliga ridvana tillämpas. Oavsett om du aldrig lärt sig att rida en två-hjuling och vill ha ett säkert och stabilt sätt att trampa dig runt eller om du bara vill ha ett sätt att göra mer matvaror än du kan medan du går, får en trehjuling dig ur bilen och mår bättre om din pendla.

Du behöver:
Bike pump
. Hjälm.
Hook-och öglebanden.
Cykel lås.


1.
Undersök trehjuling innan du börjar cykla. Kontrollera trycket i däcken, antingen genom beröring (de bör vara fast för lättare rullning) eller med en spårvidd (korrekt tryck är tryckt på däcksidan). Kläm bromsarna för att säkerställa att de fungerar. Kontrollera cykel för lös hårdvara. Om du har några frågor, föra den till en lokal cykelaffär för hjälp.
2.
Hjälm och kläder som syns på timmen du rider (ljusa eller reflekterande färger bäst). Klänning i kläder lämpliga för ridning. Löst sittande kläder kan fastna i kedjor och växlar, så säkra din byxbenet på kedjan-sidan av de tre-hjuling med en krok-och öglebanden.
3.
Övningscykla , bromsning och en ny växel i en bilfri plats innan du går ut på vägen. Prova att rida med lite vikt i korgen för att lära sig hur cykeln känns när den är lastad ner.
4.
Gå långsamt i hörnen. Det faktum att tre-hjulingar inte dricks gör dem mer stabil i straightaways, men du kan inte luta sig in i varv som du gör på en tvåhjuling. Håll din hastighet ner när svarvning, åtminstone tills du har blivit bekant med hur din trehjuling rider.
5.
Dig redo att arbeta lite hårdare när din trike laddas ner. Du kan behöva stå upp på pedalerna för att få din trehjuling rullande från en hållplats när du bär en last av livsmedel. När du har lite fart är det inte svårt att hålla sig i rörelse.
6.
Följ alla trafikregler. Lära sig grundläggande teckenspråk att kommunicera med förare (vänster arm rakt ut för en vänstersväng, vänster arm böjd och handen pekade upp för en högersväng), och titta på förare att signalera deras avsikter också. Undvik rutter med tyngre trafik.

Tips och varningar


 • Välj att rida när dina ärenden är inom en mil från hemmet att minska stress och få energi.
 • Använd en ljus för när man rider när solen är nere, även om det inte är mörkt ännu
 • Ta med en vattenflaska att stanna hydrerade -. you'll behöver mer vatten när du cyklar.
 • Plan för lite mer tid på vägen när du kör.
 • Lås din trike när du går bort från den.
 • Kontrollera med din läkare innan du påbörjar en nya träningsprogram.


 • Relaterade artiklar


  Vinter i dinosaurland, Utah
  hur man gör hemmagjord tallkotte tändpåsar
  olika typer av grepp tejp
  hur man viker en ameristep hundkoja TSC blind
  tips på skytte med hagelgevär för jakt duva
  typer av offshore båtar
  Louisiana bågskytte regler och föreskrifter
  den bästa overall kläder till bågjakt
  vildsvin jakt i centrala Florida
  Hur man använder en chatterbait