metdammar närheten av Dayton & Middleton, Ohio

metdammar närheten av Dayton & Middleton, Ohio

Dayton och Middleton ligger på direkt motsatta sidor i delstaten Ohio. Dayton, en medelstor och mer etablerade staden, i sydväst, medan mycket mindre kåkstaden Middleton är i nordöstra delen av staten. Båda städerna, även om cirka 300 miles från varandra, har olika fiskeområden att välja mellan. Oavsett om de är mer out-of-the-way, avskilda hål fiske, eller större och lättare att komma åt områden, både Dayton och Middleton har något att erbjuda.

Rainbow Lakes

Rainbow sjöarna, som ligger i en förort till Dayton kallas Fairborn, är faktiskt en serie av 10 olika fiskeområden som är familjeägda och drivs. Typer av fisk som kan hittas eller levereras i dessa sjöar är öring, karp, pan fisk, blå fisk, bas, crappie, abborre och vissa sorter av havskatt. Antagning är $ 13, vilket inkluderar 12 timmars obegränsad fiske.

Lake Tomahawk

Lake Tomahawk ligger i Columbiana County, söder om tätorten Middleton (ca 15 minuters bilresa). Lake Tomahawk är en stor reservoar grundades 1966, med sex kajen, 26 underklänningar och en småbåtshamn. Rådgör med lokala guider och resurser innan du försöker att fiska, och notera de stänger helt under vinterhalvåret.

Eastwood Metropark

Eastwood Metropark i Dayton har en 185-tunnland sjö, Mad River och en lagun, vilket ger både sportfiskare lättillgängliga större områden och mer privata alternativ fiske. Antagning och parkering är gratis, om du planerar att hyra en picknick skyddsrum. Fiske timmar är föremål för parken timmar, som varierar i vår till tidig höst (nära till 10 p. m. ) och vintermånaderna (nära vid 8 pm).

Guilford Lake State Park

Guilford Lake State Park är ungefär 16 miles sydväst om Middleton, på den västra gaffel i Little Beaver Creek, i Lissabon, Ohio . Sjöarna i den här parken är naturligt bildas, med ena tillgänglig fiskebrygga på södra sidan. Fiskar som finns här inkluderar bas, bluegill, crappie och kanal.


Relaterade artiklar


sommarläger i Charles county, Maryland
hur man installerar en zip linje
hur man bygger ett enkelt bo fälla
racquetball regler och definitioner
ridning stall i Michigan
hur man identifierar arter saltvattensfisk vanligt förekommande i Alaska
stör fisketurer
delar av en fiske rulle
enligt fransk cricket
hur man gör en liten fjäril tält