och nackdelar med en skoter

och nackdelar med en skoter

När bränslepriserna stiger, har skotrar blivit mer populär som en form av transport. En skoter är i grunden en liten motorcykel. Den har två små hjulen som är normalt mellan 8 och 14 inches i diameter, enligt The Go Store: Scooter FAQ. Jämfört med motorcyklar, skotrar är lättare att rida och funktion. Det finns flera för-och nackdelar med att använda en skoter som transportmedel.

Kostnad

En av de största proffsen att använda en skoter för transport är att de är kostnadseffektiva. Skotrar är billigare att köpa och registrera än en vanlig bil eller motorcykel. Dessutom försäkringskostnader för skotrar i allmänhet lägre. Slutligen kommer bränslekostnaderna för din skoter vara mycket lägre än för en bil. Elektriska skotrar är också tillgänglig som kommer att spara ännu mer på bränslekostnader.

Komfort

Kroppen av skotern har ett steg genom kroppen i motsats till en motorcykel som kräver att ryttaren att gränsla stolen. Detta kan vara mycket mer bekväm för ryttaren eftersom han kan sitta på skotern som om han satt i en stol. Dessutom flesta skotrar har ett förvaringsfack gör det enklare att resa och handla med din scooter.

Väder

En av nackdelarna med att använda en skoter för transporter är att du är utsatt för väder. Detta kan vara obehagligt i våta förhållanden som regn, snö eller hagel. Dessutom kan vinden leda till att temperaturen att verka kallare samt eventuellt orsaka osäkra förhållanden om vinden är stark nog.

Säkerhet

Ett annat sammanhang för att skotrar är säkerhetsrisk. Skotrar är mindre än motorcykel och är lättare för andra förare att missa. Vid en kollision ger skoter mycket lite skydd. Dessutom, om du skulle falla, kan du lida skada, och Road Rash. Den säkerhetsutrustning som krävs enligt ryttare varierar enligt stat. Vissa stater kräver inte en hjälm medan andra får endast kräva en cykelhjälm.


Relaterade artiklar


Regler och förordningar för båtliv
hur man mäter en båt propeller diameter
biljardkunskaper tips & regler
hur man byter ett punkterat däck väg cykel
hur du får din bild på omslaget av ett fiskefartyg tidskrift
torskfiske i storbritannien
säkerhet pistol kurser i Sheboygan, wi
tonfisk lagar
hur man kokar vatten i en papperspåse
hur man camo ett paintball gevär