camping i Sundance Wyoming

camping i Sundance Wyoming

Sundance, Wyoming ligger mellan Devil's Tower i väster och South Dakota's Mount Rushmore i öster. Det är en liten stad, men rekreation många möjligheter med Wyoming's Black Hills och Black Hills National Forest i det omgivande området. Camping möjligheter är få och endast en camping i Sundance erbjuder elektriska hookup tjänster för fritidsfordon (RV) använder

Du behöver:.
Enkelt rörblad membran samtal
. Älg ringa ljud-eller videoinspelning (tillval).
 

om området

Sundance, Wyoming är beläget i Crook County i nordöstra Wyoming 59 miles öster om Gillette, Wyoming och 30 miles väster om Spearfish, South Dakota. Staden ligger i Wyoming Black Hills och är kontoret platsen för Bearlodge Ranger District of Black Hills National Forest. Landskapet i Sundance och det omgivande området omfattar både präriland och berg. Den förhöjning av Sundance är 4. 750 meter, med höjder över 6. 000 meter i de närliggande bergen. Vintrarna är kalla med en medeltemperatur på 20 grader Fahrenheit. Sommartemperaturer genomsnitt 72 grader Fahrenheit. Regnmängder är låga vid nio inches per år. Snöfall, dock, medelvärden 77 inches per år.

Mountain View Campground

Mountain View RV Park och Campground ligger utanför exit 189 på I-90. Campingplats platser har 30 amp eller 50 amp elektriska anslutnings-och kabel. Fastigheten har även en uppvärmd utomhuspool, spelrum, läger butik, tvättmöjligheter och trådlöst internet. Som av 2010, för ett helt hookup, 50 amp sajt $ 34 under sommaren med en ökad grad av $ 39 under det Sturgis motorcykel rallyt. Full hookup var 30 amp platser $ 32 på sommaren och 37 $ under Sturgis rallyt.

Cook Lake Recreation Area

Cook Lake Recreation Area i Bearlodge Ranger District är öppen året runt. Avgifter för camping finns på plats från 19 maj-10 september på $ 9 till $ 13 per campingplats. Campingen har 25 platser för husvagnar kommer att rymma en släpvagn på upp till 50 meter i längd. Ingen el eller dusch finns på campingen. Verksamhet inom Cook Lake friluftsområde inkluderar vandring, öring fiske, fågelskådning och möjligheter att visa djurlivet. Devil's Tower National Monument är 35 miles away.

Reuter Campground

Reuter Campground drivs i Bearlodge Ranger District. Liksom Cook Lake friluftsområde camping är Reuter Campground öppet året med avgifter från 19 Maj-10 September på $ 8 per plats. Den maximala längden för husvagnen är 40 fot och det finns inga duschar eller el i campingområdet. Reuter Campground är nära en längdskidåkningsområdet, vandringsleder och Sundance skoterleden system. Förutom fågelskådning, kommer besökarna även att kunna gå bärplockning.

Sundance Campground

Också en del av Bearlodge Ranger District, Sundance Campground öppet från 19 maj-10 SEPTEMBER. Toaletter och vatten finns på campingen, men duschar och el ingår inte. Det finns bara 10 platser på Sundance Campground, varav två är handikappanpassade. Den maximala RV längd är 50 fot och en parkeringsplats är tillgänglig för hästtransporter. Häst finns bland annat Corral, krubban och spiltor. Det finns över 53 miles av vandringsleder i Sundance Campground-området.

Bearlodge Campground

Bearlodge Campground, finalen campingplats i Bearlodge Ranger District, är öppen från maj 19-September 10 och tar ut en avgift på $ 8 per plats. Var och en av de åtta platser är små för RVS och endast tillgodose dessa upp till 14 meter lång. Ingen dusch, vatten eller el finns på Bearlodge Campground. Campingen ligger 23 miles från Devil's Tower i ett lugnt skog full av Ponderosa tallar.Relaterade artiklar


dyka klubbar nära Richmond, Indiana
South Dakota wallleye fiske
hur man använder älg lokalisering samtal
Hur man monterar en VHF-radio i en ponton båt
hur läger med gas matlagning
camping i Sundance Wyoming