Hur man säljer ved för vinst

Hur man säljer ved för vinst

Eftersom människan först lärde sig att göra upp eld, har ved samlats in och använts för värme, ljus och laga mat över eld gropar. Du kanske har sett ved som sammanförs i butiker för försäljning eller reklam för ved försäljning. Om du äger en bit av skogsmark och har träd som du är villig att skära ned, kan du hugga träden till ved buntar och sälja dem med vinst. För att göra detta måste du låta först trä bota ordentligt

Du behöver:. .
Saw
Trä klyver.
Truck.
Jute eller garn.


1.
Skär ner dina träd och såg stammar och grenar i två fot långa bitar.
2.
Använd en yxa ved klyvning att dela den tjockare stammen avsnitten i 4-6 bitar. Stapla alla dina ved under en täckt yta att stänga ute regn, och låt trä härda i minst 1 år. Detta är nödvändigt för att torka ut virket så det kommer att brinna effektivt.
3.
Bundle veden med jute eller garn. Gör en bunt med sex eller åtta stycken. Slå in jute eller garn runt bunten några gånger och knyta ihop det.
4.
Sälj dina ved i närheten av stränder, parker campingplatser, eller någonstans att göra upp eld är tillåtet och populära. Om du har en lastbil, stapla dina buntar i sängen på bil och drag dem till entrén eller huvudvägarna till dessa platser.
5.
Placera en skylt i närheten av din lastbil eller var du än bestämmer dig för att sälja virke, varna förbipasserande på att ved finns. Vanligtvis priserna på ved buntar genomsnitt ca $ 5 eller $ 6 per bunt. Campingplatser erbjuder ofta ved till försäljning i lokala butiker eller på camping huvudkontoret, men vissa statliga och nationalparker inte sälja virke i parkerna. Göra upp eld är också populärt på stränder, och inrätta butik på en parkeringsplats, om detta tillåts enligt lokala förordningar-kan du tjäna en snabb vinst under helger och populära semester.


Relaterade artiklar


Tips för sommaren bass fiske under lunchtid
tiemco flugbindning verktyg
online ohio fiskekort
alaska caribou jakt
leda kärna fiskelina FAQs
hur man installerar en fisk & ekolod på en ponton båt
sig att klättra i ett träd för bågjakt
gratis havskatt fiske spel
vad är fluorocarbon lina?
minnesota Muskie fiskestrategier