Minnesota fiske lagar

Minnesota fiske lagar

Minnesota erbjuder sina invånare och de sportfiskare som reser till staten en uppsjö av fiskemöjligheter i sjöar, dammar, bäckar och floder. Minnesota Department of Natural Resources har till uppgift att reglera fisket inom statsgränserna, med särskilda lagar på plats för detta ändamål. Dessa lagar gäller sådana aspekter av fisket i Minnesota som som enskilda personer kan undantas från att behöva en licens, hur många stavar de kan använda på en gång och hur mycket fisk de kan ta från statens fisket.

Fiskekort Undantag

Vissa undantag finns till Minnesota lag som någon 16 år gammal och äldre kräver någon form av fiskelicens att lagligt bedriva fiske i Gopher staten. En är att varje Minnesota hemvist som för närvarande är i det militära men stationerade på andra håll får fiska utan tillstånd, om han eller hon är ledig. Dock måste fiskaren bära tidningarna speglar denna ledighet eller permission medan fisket. Urladdat militär personal som tjänstgjorde under de senaste 24 månaderna behöver inga fiskekort, men återigen måste de producera sina utsläpp papper om begärt dem av en viltvårdare. Invånarna i Minnesota kan fiska från land eller under vadning i vattnet i statliga parker. Om hela kroppen av vatten ligger inom gränserna för parken, behöver fiskaren inte licens för att fiska från båt i den. Om en person med hemvist 90 år eller äldre är pigg nog att fiska, är ingen licens behövs.

Linor och krokar

Vid fiske i Minnesota, kan du bara använda en krok på din linje. I fråga om en konstgjord drag, som ofta levereras med en diskant krok (tre krokar som delar en gemensam axel) anser ange det en krok. Men kan du inte använda en diskant krok för att fånga fisk om den inte är en del av en konstgjord lura. Minnesota fiske lagar inte tillåter en fiskare att använda tre separata konstgjorda flugor, med sina krokar, på en rad, men endast när individen är i jakten på Sunfish, rock bas, crappie och öring. I öppet vatten säsongen, kan du inte använda mer än en fiskelina. Denna gräns förändringar under isfiske säsongen, när en fiskare kan använda två linjer igenom isen, antingen i form av ett pimpelfiske spö och rulle, en isfiske uppfällbart eller kombination av båda.

särskilda begränsningar och Seasons

Minnesota lagar fiske fastställa stränga gränser för antal av vissa fiskar kan du behålla, medan mete, samt ställa öppna och slutna säsonger för dessa arter och regler längd för vissa fisk. Ett exempel skulle vara gädda, en glupsk rovfisk som finns i Minnesota vatten. Den öppna säsongen för gädda löper från mitten av maj till slutet av februari följande. Om du är bra på att fånga gädda i siffror, kan du hålla tre per dag. Av de tre, en föreskrift om att endast en får överstiga 30 inches i längd. Innehav gränser förändras från art till art, med några av de mer rikligt fisk som stensimpa har en hög gräns-en sportfiskare kan ta hem så många som 100 per dag.


Relaterade artiklar


säsongsmässiga RV camping i Adirondacks
hur man använder ett spö raket fiske
forsränning nära Chattanooga, Tennessee
hur man gör smycken från lina
Kentucky gris jakt
officiell texas rådjur jakt lagar
hur reparera botten av en aluminium kanot
regler för bollar poker biljard
sjö Ripley campingplatser närmast Litchfield, Minnesota
dykning klasser i Texas