Pennsylvania pistol säkerhet

Pennsylvania pistol säkerhet

Det andra tillägget till Förenta staternas konstitution ger amerikaner rätten att äga och bära vapen, även om många stater som Pennsylvania har lagar, riktlinjer och tips för att säkerställa att pistolen ägarna inte så klokt. Guns är dödliga vapen, och som sådan måste behandlas varsamt. Genom lagar som införts av staten och riktlinjer som fastställts av organisationer som Pennsylvania skjutvapen Owners Association, kan Pennsylvanians vara säkra på att de hanterar sina vapen noga

Pennsylvania Vapen Owners Association

Pennsylvania Vapen Owners Association (PAFOA), en ideell organisation som skapats för att bevara andra tillägg rättigheter, listor riktlinjer för säkerheten för pistol hantering. Dessa är relativt grundläggande regler vapenhantering, som att hålla vapen pekade i säker riktning. "Rikta aldrig vapnet på något du inte är villig att förstöra", står det PAFOA webbplats. "Varje skjutvapen bör behandlas som om den är laddad hela tiden. "

Dold Carry

Pennsylvanians kan ansöka om en dold bära skjutvapen tillstånd. Detta gör att bäraren, som måste ha en ren i kriminalregistret, att bära dolda vapen på hans person offentligt. Vissa stater, som i närheten Ohio och Virginia, kräva att de sökande för att slutföra ett skjutvapen säkerhet kurs för att vara berättigad till detta tillstånd. I Pennsylvania, är detta dock inget krav.

Jakt

Med sina olika vilda djur och riklig rådjur befolkning är Pennsylvania en populär jaktmark. Detta i åtanke, insisterar staten att dess jägare förstår väl skjutvapen säkerhet. Alla första gången jägare måste fylla i en jägare-trapper utbildningsprogram innan de kan ansöka om licens. Denna kurs lär inte bara skjutvapen säkerhet, men också ansvarig jaktmetoder och grundläggande skytte. Eleverna måste klara ett prov i slutet av kursen att kvalificera sig för en licens.

NRA

National Rifle Association sponsorer skjutvapen kurser inom staten Pennsylvania, inklusive grundläggande skytte, pistolskytteförbundet och inrikes Vapen säkerhet. Den sistnämnda kursen lär eleverna regler för säker vapenhantering, skjutvapen lagring och identifiera olika typer av skjutvapen. Dessa kurser i allmänhet presenteras som en dag seminarier.

Andra förordningar

Pennsylvania har inrättat olika lagar för att reglera skjutvapen. Dessa lagar finns på plats för att se till att skjutvapen distribueras och ägs på ett sätt som är säkert för pistol ägare och andra boende stat. Till exempel kan pistoler förändras inte händer i detta tillstånd utan att gå via en Instant Kontrollera System som avgör om mottagaren är berättigad att äga ett skjutvapen.


Relaterade artiklar


pistol rengöring & skötselråd
Hur man använder en boresnake
typerna av öppna gevär sevärdheter
Skillnaderna mellan rullskridskor & blad
hur man spelar spelet gräsmattan krocket
Aransas Pass, Texas RV parker
ungdom pistol säkerhet
offentliga rådjur jaktmarker i Illinois
vad beten att använda i smallmouth Bass Fishing
tonfisk på pei