Snook fiske i Neapel

Snook fiske i Neapel

Det finns tre livsmiljöer som lockar Snook-mangroveträsk, stränder och passerar eller inlopp. Neapel har samtliga dessa tre och erbjuder enkel tillgång till dem för både land bunden sportfiskare och i båtar. Snook är kalla tål, och Neapel ger runda snook år varmt vatten. Mangrove fodrade stranden är både en utfodring marken för Snook och en plantskola för unga Snook. Det finns professionella guider finns i Neapel eller så kan du ge dig ut på egen hand

Söka Snook

Classic snook livsmiljö är en strand kantad med mangrove som har tillgång till djupt vatten. Det kommer att vara fåglar närvarande eller spillning på grenarna att ange fåglarna ofta i området. Fåglarna ange närvaron av betesfisk som snook livnär sig på. Snook kommer också att finns längs stränderna när mulle och andra foder fisk vandrar förbi.ligger i norra Neapel, Cocohatchee floden rinner ut i Mexikanska golfen på Delnor Wiggins Pass State Park. Passet är tillgänglig från land eller båt och är ofta ett bra ställe att leta efter Snook, som vatten rinner från floden bär räkor och småfisk. Det finns andra vikar i Neapel att nå med båt också.

Bete

Snook livnär sig på fisk och räkor. Du kan köpa levande räkor på lokala bete affärer. Det är en bra idé att spendera lite extra för att få stora räkor. Live mulle och pinfish kan fångas med hjälp av en gjuten nät längs stränderna eller inlopp. Konstgjorda drag och flugor som imiterar räkor och småfisk finns fungerande alternativ till levande bete.

Hårt Val

Använd en 7 fot medeltunga stav med antingen en Baitcasting eller spinnrulle buffras med 10 till 20 u00A3 testa Internet, och cirka 2 meter av u00A3 50 testledaren. Snook har inga tänder, men de har en enda skala på baksidan av gälar plåt som kan skära lättare linje. Flugspön bör vara 8 vikt med en 8 vikt linje. Använd en flytande lina vid fiske i mangroveträsk, och byta till ett sjunkande linje vid fiske stranden eller passera.

Fiske mangrove

Fiske med levande räkor eller betesfisk är det säkraste sättet att fånga en Snook. Haka bete så att den kan simma fritt utan att använda ett lod. Cast längs mangrove rötter, hålla betet ur rötterna. Simma flytande lockar parallellt med stranden med en "gå ut med hunden" hämta genom att dra den vänstra stången spetsen och höger i korta skurar, tar upp slack som du gör. Åtgärden imiterar en skadad fisk. Vid fiske bland mangrove använda ett sidostycke rösterna för att undvika lågt hängande grenar.

Snook på stranden

Precis utanför stranden där botten börjar släppa av hittar du snook kryssning i jakt på mat. Kasta en levande mulle eller pinfish i detta område. Använd om ett uns av vikt att hålla betet på plats. Vid fiske från båt, som ett par stavar att glida beten bakom båten och fläkt kastade vattnet framför båten när du flyttar med den nuvarande längs stranden.

Pass Fiske

Snook kommer att hittades i kanalen i ett pass, längs kanten. Rigg en levande bete med ett uns eller två av vikt att få det djupt, eller använd djupdykning beten. Fisk längs kanten, som presenterar bete som en fisk eller räkor simma med strömmen. Nedsänkt föremål som stenar erbjuda snook bakhåll och platser för att vila.


Relaterade artiklar


öring fiske i Lake Ontario
den mest avancerade rådjursjakt strategier
blå krabba regler för Maryland
älgjakt i Washington State
mountainbike i Catskill
fiskeresa information
Utah downhill mountainbike orter
hur spolen en spin hjul
vild gris jakt i Pennsylvania
Bass Fishing tips, strategier och tekniker