att göra en kupol tält

att göra en kupol tält

Camping är en upplevelse uppskattas av många människor runt om i världen. Du kan läger i bergen, vid havet, vid sjön, i skogen och även i din egen bakgård. Oavsett var du väljer att lägret måste du någonstans att sova. Ett kupoltält är lätt och snabb att ställa upp. Av denna anledning är det kupoltält ett gemensamt tält finns i campingplatser över hela världen

Du behöver:.
Kupoltält
. Stakes.
Hammer.
Tie-downs.


1.
Hitta en yta där du kan ställa in din kupoltält. Se till att det inte är för nära vatten som kan komma att stiga under natten.
2.
Rensa camping tält var något som skulle göra sovande obekväm, till exempel stenar och pinnar. Barr och löv kan lämnas på plats för att ge några dämpning till sovrummet.
3.
Vik ut kupoltält och placera den på den fria halvan med nylon delen av tältet uppåt. Se till att tältet dörr kommer att vara placerad där du vill ha det när tältet är uppe.
4.
Leta insatsen öglor på kanterna på tältet. Det kommer att finnas minst fyra av dessa, men det kan finnas mer, beroende på tältet du har. För det första förvärvet du sätter in, tryck på spel genom öglan och hammare insatsen i marken på en vinkel så att den del du hammaren är riktad bort från tältet. Detta förhindrar att insatsen från att dra upp ur marken.
5.
Tryck insatser genom övriga loopar, dra i tältet håna och hamra insatserna i marken på en vinkel.

6.
Snap ihop tältpinnar. Det finns normalt två av dessa, men det kan finnas fler. Varje pol har alla sina pjäser ansluten med en sladd stretchig. Vik ut delar av stången och tryck ihop bitarna.
7.
Skjut stängerna genom ärmarna som är i toppen av tältet. Dessa kommer att vara en del av tältet själv, och är gjorda av samma material som tältet.
8.
Tryck ändarna på polerna på metallstänger som är knutna till fyra hörn av tältet. Vissa tält kan ha fickor att lägga ändarna av stängerna i. Detta kommer att göra tältet nu ser ut som en kupol.
9.
Knyt band på tältet i stängerna vid behov. Det kan också finnas hook-and-loop fästelement eller plast klipp som tjänar samma syfte.
10.
Fast regnet flyga med sladdar, clips, krok-och loop fästelement eller band. Varje regn flyga är olika och kunde ansluta till tältet på olika sätt. Det kan finnas en stolpe för att fästa ihop och sätt i regnet flyga innan du ansluter den till tältet också.
11.
Tie förankringsmekanismen linor till tältet och /eller regn flyga. Dessa kommer vanligtvis vara lite nylon loopar som finns på vardera sidan av tältet. Dra repen bort från tältet och ner till marken. Stake förankringsmekanismen rep om en till två meter från botten av tältet.

Tips och varningar


 • Regnet flyga kan lämnas bort av camping tält i fint väder, men se upp för stormar förvåning regn.


 • Relaterade artiklar


  regnbågslax fiske i Ohio floderna
  utomhus äventyr usa camping
  Hur man testar en knivsegg
  familj camping nära St.
  vildmark älgjakt
  hur man använder buzz bete
  duracoate målning tips
  hur man kan utveckla mark för rådjursjakt
  hur man gör en kanot mögel
  Oklahoma skytte sport för barn