campingplatser i Carmel, Kalifornien område

campingplatser i Carmel, Kalifornien område

Carmel-by-the-Sea (eller bara Carmel) är en naturskön stad vid Kaliforniens kust, ungefär en halvtimmes bilresa från Monterey. Känd för sin antikaffärer och konstgallerier, erbjuder Carmel också en trevlig och lite exklusiva ställe att bo med en attraktiv, sandstrand. Carmel erbjuder både RV-bara och blandade RV och camping tält, husbilar kan också flytta till närliggande områden som är inom räckhåll från Carmel och dess sevärdheter.

Carmel vid floden RV Park

Carmel by the River RV Park ligger i hjärtat av Carmel. Parken erbjuder 35 platser, som alla har full Anslutningar och komma med grillar, picknickbord och privatliv landskapsarkitektur. Ungefär hälften av webbplatserna erbjuder 50-amp service, och du kan få uppkopplingar kabel-TV. På plats finns bland annat en butik med baslivsmedel, trådlöst internet och en gillestugan. Som namnet antyder är RV Park på floden, vilket innebär att du kan fiska och bada härifrån. Andra rekreation alternativen finns en basketplan, bordtennisbord och en biljard domstol.



Carmel by the River RV Park

27. 680 Schulte Rd .

Carmel, CA 93923

831-624-9329

carmelrv. com

Saddle Mountain RV Park och Campground

Saddle Mountain erbjuder både tält och RV camping. Ungefär hälften av de 49 områdena innefattar full Hookups med 30-amp elektrisk service. Dessa platser kan rymma riggar upp till 40 meter lång. De återstående platserna har ingen uppkoppling och kan användas för tält. Campingen har faciliteter inkluderar en uppvärmd pool under sommaren, en basketplan, en hästsko grop, ett spelrum och en lekplats. Saddle Mountain har även tillgång till vandringsleder och det är nära till golf anläggningar. Trådlöst internet finns tillgängligt mot en avgift. Den RV Park är prissatt till överkurs, liksom mycket av Carmel, men det ger ett bekvämt läge nära staden.



Saddle Mountain RV Park och Campground

27. 625 Schulte Rd.

Carmel, CA 93923

831-624-1617

saddlemountain. tripod. com /saddlemountaincamping

Marina Dunes RV Park

Marina, Kalifornien, ligger ca 15 minuters bilresa nordost om Carmel. Denna badort är bekvämt att både Carmel och Monterey. RV Park erbjuder 70 rum, varav de flesta har full uppkopplingar med ett urval av 30-amp eller 50-amp el och tillvalskabel Hookups TV. Tält camping är också tillåtet. Campingen erbjuder en soptipp station, en tvättstuga, ett gym, ett klubbhus, en lekplats och en butik med uppmätta propan. De områden som kommer med uteplatser, grill och picknickbord. Marina Dunes erbjuder vandringsleder, fri tillgång till trådlöst Internet och en paviljong för grupp samvaro. Du kan också ordna guidade turer.



Marina Dunes RV Park

3330 Dunes Dr

Marina, CA 93933

831-384-6914

marinadunesrv. com


Relaterade artiklar


hästdjur förbandslåda checklista
hur man läser sonar
varför använda jakt västar?
Pierre, South Dakota fiske
minigolf i Maryland
flundra fisket i Virginia
american Bald Eagle återhämtning
om vintercamping tält
cykel musik säkerhet
hur man gör en vind brytare