den bästa lockar för Florida bas

den bästa lockar för Florida bas

Florida är en av de mest populära länderna att som bas sportfiskare flock och anledningen är enkel:. Basen fiske i Florida är lika bra som eller bättre än, bas fiske överallt annars. Det är ett Mecka för de fiskare som ägnar stor bas, men dess sjöar och vattendrag kan även sparka ut ett stort antal bas en viss dag, så det är också populär bland sportfiskare som bara vill fånga ett par fiskar. Det finns några lockbeten som hjälper sportfiskare fånga mer, och större, bas i Florida.

shiners

Om rejäl bas är målet, det finns inget bättre bete i Florida än en levande Shiner fiskas med eller utan Bobber. Shiners är som bäst på vintern och tidig vår, när basen börjar bege dig till grunt vatten för att leka. Använd stout Baitcasting utrustning och haka Shiner strax bortom ryggfenan. Låt sedan den simma runt på egen hand. En levande Shiner är mest effektiv när fiskade runt vegetation.

Soft Jerkbaits

När rigg en mjuk jerkbait bör krok att begravas i betet så att punkten inte kommer ut. Som sådan, mjuka Jerkbaits är en nästan helt weedless drag, vilket ger sportfiskare möjligheten att effektivt fiska i tät skog. Bass i Florida är ofta i tät skog som hydrilla och en mjuk jerkbait är ett bra sätt att gå in efter dem. Bäst att kasta bete för att öppna områden av vegetation, eller områden som är särskilt tjocka och arbeta den tillbaka till båten med ryckningar rörelse. Mjuka Jerkbaits kan fiskas på ytan av vattnet eller under den.

Spinnerbaits

Om det är vind roiling yta Florida vatten bör en spinnerbait vara ditt första val. Spinnerbaits blixt och vibrerar för att locka fisk och är särskilt effektiva då fiskade runt timmer och vegetation. Det är viktigt att variera den hastighet som du hämtar betet. Vissa bas kommer att krossa en spinnerbait som hämtas så snabbt det är en bula på ytan av vatten, medan andra föredrar ett bete som hämtas sakta genom vegetationen.

Lipless Crankbaits

Hydrilla är en vanlig vegetationstyp i många sjöar i Florida och har ett överflöd av bas. Men eftersom sängar av hydrilla kan vara extremt stora, kan det vara svårt att avgöra var man ska börja sökandet efter bas. En bra metod är att fästa en lipless crankbait till slutet av din linje och börja gjutning och hämta över hydrilla, samt längs kanterna. Gör långa kast och täck vatten tills du hittar särskilda platser som håller bas.

Jigs

tät vegetation är hemvist för många av Floridas största bas och sportfiskare som riktar dessa fiskar måste göra det med precision. En jigg tippas med en plast kräftor är en av de bästa lockbetet val när basen är i trånga täcka. Presentera betet med en flip eller beck i hål av tunga lock och vara redo för en skärande strejk. Bass i dessa områden vet att de inte har mycket tid att äta sitt byte innan den är borta, så de ofta drabbas vid en regelrätt eller vända jigg strax efter det träffar vattnet. Det är en bra idé att använda stout Baitcasting utrustning och tung flätad fiskelina vid fiske med jiggar i tät skog.


Relaterade artiklar


östra Virginia State campingplatser
kastar ut bete vs spin gjutning
hur du tar bort lager från hjulen rullager blad
Ridanläggning: hjälm säkerhet
hur man hittar Whitetail skjul hjort horn
flodfiske i Pennsylvania
park fiske i Hawaii
cykeldäck verktyg
Deep Creek fiske i Alaska
hornaday utmärkelsen meriter badge krav