den bästa lockar till våren bas

den bästa lockar till våren bas

Springtime Bass Fishing är ofta bäst på grunt vatten. . Vissa bas i ett vattenområde kan tillbringa en del av sin dag i djupt vatten, under våren, dock kommer de flesta att göra en rörelse till det grunda vattnet någon gång under dagen. Grunt vatten bas sportfiskare kan fånga många bas på en mängd olika beten hela dagen på våren mer än vid någon annan tid på året.

Spinnerbaits

Spinnerbaits är de mest populära våren locka. Som många sportfiskare vet spinnerbaits producera bas året runt, men de är särskilt produktiv under våren, när basen kan vara utspridda över stora områden. En spinnerbait kan gjutas och hämtas och användas för att täcka stora mängder vatten i jakten på bas som är villiga att bita. Några av de bästa områdena på våren är runt bryggor och virke, samt i och runt grunda täcka. Välj en 1/4-ounce spinnerbait att locka flest fiskar. En 3/8-ounce eller tyngre spinnerbait skulle kunna locka ett bett från en stor bas.

Jigs

Vänd och slog till grunt båt bryggor, timmer och träd, jiggar och grisar kan dynamit beten under våren. Andra bra ställen att fiska jiggar är hål och täta platser i framväxande vegetation. Välj en jigg som väger mellan 1 /4 ounce och 3 /8 ounce och bifoga en gris, en plast släpvagn som liknar en kräfta. Många sportfiskare gör ingenting men hämta sina jiggar och grisar längs botten och genom tät skog, men en ofta förbisedd metod är att hämta dem stadigt genom vattenmassan i samma sätt som en spinnerbait.

Oviktat Plast

Om basen är på lek sängar, en plast mask eller ödla fiskat utan vikt kan fresta en bit. Leta lek sängar från bilismen genom grunt, hårt durkar och letar efter runda fördjupningar. Om en bas är på sängen, en viktlös plast bete som är tillåtet att fladdra ner på sängen kommer sannolikt att locka en strejk. Bass är näste-bevakning fisk, vilket innebär att de kommer att försöka jaga ut någonting uppfattas som ett hot mot boet.

Grunda Running Crankbaits

Crankbaits att köra till ett maximalt djup av 5 fot är bra bas-griparna på våren. Till skillnad från spinnerbaits, som hämtas genom vattenmassan, grunt kör crankbaits är som bäst när de är stöta längs botten, köra till stenar eller andra hinder. Varje gång som lockbete rikoschetter av en sten eller annat föremål, vara redo för en bas till strejk. Använda tung linje och långa, stout fiskespön vid fiske grunt crankbaits. Var inte rädd för att kasta dem i hake-fyllda områden, du kan förlora ett bete eller två, men belöningen kommer sannolikt att vara värt det.


Relaterade artiklar


älgjakten i Colorado parker
dnr jägare säkerhet i Georgien
stör fiske i älven santiam
sommar sjö Bass Fishing tips
North Carolina blåfenad tonfisk
typer av fisk för utomhus dammar
backcountry camping i Catskill
surfing och artrit
Hur man testar styrka lina
gratis sommaraktiviteter i Poughkeepsie, New York