det bästa fiskeplatser i Washington

det bästa fiskeplatser i Washington

Du behöver:
kupoltält
. Stakes.
Hammer.
Tie-downs.

Med över 150 miles av Stilla havet kusten, 5. 100 lågland sjöar och reservoarer, 140 floder, 1. 600 bäckar och 2. 800 hög land sjöar, Washington sportfiskare är en av de bästa regionerna i landet för sötvatten och saltvatten fiske. Det finns 23 idrott fisk i sötvatten, 20 i saltvatten, och åtta som anses anadroma eller kunnat finnas till i båda.

Columbia River

världsberömt för lax och stör fiske, erbjuder Columbia River även år -runda möjligheter för trofé storlek regnbågslax, gös och andra arter. Med start i British Columbia och vindlande genom Washington och Oregon innan de kommer till Stilla havet, Columbia River är en del av Washington-Oregon gränsen. Columbia River sektioner i Washington och Oregon, enligt US Bureau of Land Management hemsida, är hem för tjur öring och Sockeye lax, två av de mer utrotningshotade och sällsynta arter i landet.

Franklin D. Roosevelt Lake

Den största sjön i delstaten i nordöstra Washington, i Lake Roosevelt National Recreation Area, Franklin D. Roosevelt Lake är ett 60. 000 hektar stora sjön som erbjuder lite av allt för sötvatten sportfiskare. Enligt webbplatsen AllAboutFishing. com är Roosevelt Lake hem för några av de bästa fiskeplatserna i det skick för bas, öring, lax, gös, crappie, havskatt och panfish.

Hood Canal

På webbplatsen SeattlePI. com namn the Hood Canal i Dosewallips State Park den bästa platsen i det skick för skaldjur, bland infödda littlenecks, ostron och Dungeness krabba. Beläget i nordvästra staden Brinnon är Hood Canal en biflod till Dosewallips River, vars träsk är en av de bästa i det skick för skaldjur sängar, enligt hemsidan.

Yakima River

Enligt Washington-Oregon Game Fisk webbplats är 215 mil lång Yakima River de bästa i skick för öring fiske, särskilt på våren mellan 1 mars och 15 maj. Enligt webbplatsen, fiske floden är bäst i områden norr om den första 130 miles i 85 sjömil avsnitt som ligger norr om Selah och Roza Dam, uppför floden genom Cascade Mountains.

vanligaste fångsterna inkluderar regnbåge, mördande och bäckröding. Enligt Department of Fish and Wildlife, det Ellensburg Canyon området ovanför Roza Dam är en av de mest tätbefolkade, med 1. 129 regnbåge per mil och med en 2003 utförd av staten.

hamn Ilwaco

En av de bästa platserna i Washington för saltvatten fiske efter stör, hälleflundra, tonfisk, krabba och lax, är staden Ilwaco känd som "Fiske Capital i väst. " On sydväst Washingtons Long Beach Peninsula och strax norr om Cape Besvikelse National Park, är Ilwaco även hem till fiske-tema festivaler, tävlingar vattensporter och tävlingar mete och massor av världsklass charterbolag fiske.


Relaterade artiklar


hur man förbereder hjort horn
largemouth Bass Fishing tips i Missouri
hur man gör en vedeldning plåtburk packa spis
hur du ställer in en 18 fot x 4 m Intex enkel pool
hur du ställer in 110 Conibear bisamråtta fällor
vild gris jakt i Illinois
Kentucky vild gris jakt
hur spolen ett bete hjul
Hur reparerar du smeknamnen på glasfiberbåtar?
hur man skär flätad lina