dykning i Paradise Island, Bahamas

dykning i Paradise Island, Bahamas

Paradise Island ligger i Bahamas, och är hem för en rad vita sandstränder och dykning oroshärdar där dykare kan få närkontakt med ett brett utbud av färgglada marina livet. Bara en timmes flygresa från Florida, är Paradise Island ett bekvämt och populärt resenärens destination

Om

Paradise Island erbjuder allt från kultur och historia till en rad aktiviteter, såsom vattensporter, shopping och golf. Ön har också ett aktivt nattliv och ett val av hög standard restauranger. Den största attraktionen i denna glamorösa ö är en 14 hektar stora Atlanten vattenlandskapet, hem för över 100 arter av fisk.

Fornlämningar under vatten

finns flera fascinerande fornlämningar under vatten ligger strax utanför kusten i Paradise Island. En av dessa är den berömda "förlorad Blue Hole. " Detta är en stor naturlig öppning i havsbotten, som sluttar från 30 till 200 fot. Det finns också flera undervattens skeppsvrak som nu är hem för en rad av marint liv. För erfarna dykare finns det också "tungan i havet", som är känt som 3. 000 fot levande vägg. Det finns också många korallrev att utforska i området, varje värd ett överflöd av fisk och annat marint liv.

Marine Life

Det finns ett brett utbud av fisk som skall ses i områden med korallrev omger Paradise Island. Bland dessa finns sergeanten stora, Chromis och Angel fisk. I vissa områden, såsom den "förlorade Blue Hole" dykarna kan också kommit i kontakt med groupers, jätte södra stingrockor, hummer, ål och en mängd olika haj raser. Runt vrak dykare kan förvänta sig att välkomnas av silversides, afrikansk pompanos, skolmästare och andra stora ädelfisk

Resor

Det är typiskt för dykning organisationer i området för att göra två dyk turer dagligen -. En i morgonen och en annan på eftermiddagen. Turister kan boka en plats på en dykresa till en rad rev och fornlämningar under vatten, såsom varvet, Angelfish rev, Miranda vraket och kanonkula revet. Vissa dykning organisationer erbjuder också gratis transport till och från hotell i området.

Kurser

På Paradise Island finns det en mängd olika dykkurser finns på dyk skolor för turister att slutföra inom ett relativt litet tid. Oerfarna dykare kan förtjäna sin öppna vatten certifiering inom några dagar. Andra kurser inkluderar undervattensfotografering och kurser Videografi, och dykkurser instruktör.


Relaterade artiklar


orm jakt i Texas
nitrox certifiering
saltvatten fiske i BC, Kanada
tips på att fånga gädda
ohio jakt information
kalkon samtal & stilar
rådjursjakt i Washington
Varför behöver du selar för bergsklättring?
inomhus klättring för barn
Alaska Salmon fiskeguide