fiske i Spokane, tvätta.

fiske i Spokane, tvätta.

Hem till 76 natursköna sjöar, är staden Spokane i östra-centrala delarna av Washington och erbjuder 260 soldagar per år, vari den perfekta scenen för året-runt sportfiske

Du behöver:.
Kupoltält .
Stakes.
Hammer.
Tie-downs.

insjöfiske

Känd som en av de bästa öring sjöar i Spokane, Silver Lake, som också är känd som Medical Lake är en utmärkt plats för largemouth bas, svart crappies, bluegills, muskies tiger, regnbåge och öring.

River Fiske

Enligt webbplatsen SpokaneRiverFishing. com har Spokane River, som löper från norr Idaho, genom Spokane och in i Stilla havet, bra fiske från juli till september, särskilt för regnbåge och öring.

flugfiskesidor Hot Spots

Flugfiskare i webbplatsen och levande grupp SpokaneFlyFishers. com tillbringa sina helger flugfiske vid sådana Spokane platser som kaffepannan, Amber, McGinnis och Badger sjöar, Clark Fork, St Joe, Lochsa och Deschutes Floder och Kelly Creek.

fiskelicenser

Fiskekort krävs för alla sportfiskare i åldern 16 till 69 fiskar i någon av Spokane sjöar, floder och bäckar.

Seasons

i Spokane, alla insjöar, dammar och reservoarer är öppna för fiske, med undantag av fångst Dolly Varden /tjur öring och gräskarp, som är förbjudna. I floder, bäckar och dammar bäver, kör fiskesäsongen från den första lördagen i juni genom 31 oktober.


Relaterade artiklar


anka jakt med hund
Arkansas anka jakt
vildsvin jakt i Polen
Felsökning fyrhjulingar
hur du väljer rätt storlek cykelramen
Gädda tips
abborrfiske i kanada
olika rep knutar
hur man får en vapenlicens i Kalifornien
South Dakota antilop jaktsäsongen