hur man fiskar med trekroken

hur man fiskar med trekroken

Vissa fiskare tror att deras chans att haka och hålla en fisk, så småningom landa eller åka båt den, ökas med hjälp av en tredelad krok eller diskant krok, i stället för en konventionell fiskekrok som bara har en poäng och barb. Tripplar används ofta på konstgjord lockar och inte så vanligt förekommande vid fiske med agn. De används också av fiskare i områden där fastnar fisken är lagligt

Du behöver:. .
Treble krok
Delade ringen.
Delad ring tång.
Barrel sänke.
Slip sänke.
Spö och rulle.

mete


1.
Knyt en diskant krok till slutet av din lina med hjälp av en Palomar eller Trilene knut.

2.
Fäst ett flöte till raden om du vill hålla betet avbrytas på ett visst djup. Flottören fungerar även som en strejk indikator.
3.
Fäst en tunna lod till raden om du vill att bete skall läggas fram för fisken nära eller på botten.

4.
spetsa betet på en eller flera punkter för diskant krok.
5.
Använd en spö och rulle att kasta betet till ett troligt område och vänta på napp.

Tripplar på Lures


1.
Använd ett par split-ring tång för att bända upp en split ring så att den kan rullas upp på öga för diskant krok.
2.
Använd ett par split-ring tång för att bända öppna den delade ringen igen så det kan även upplösas kroken fästring på en konstgjord lockbete.
3.
Använd ett spö och rulle kasta diskant-utrustade locka till en sannolikt på plats, hämta drag, vilket gör det verkar vara vid liv och hoppas på en strejk.

fastna


1.
fast diskanten kroken i en fiskelina med en Snell knut, men inte trimma etiketten slutet av knut när Snell knut är klar.
2.
Fäst en tunna lod till taggen slutet av raden används för att koppla diskant krok till linjen så lodet dinglar några inches under kroken.

3.
Använd ett spö och rulle att kasta på lodet och krok till ett område som du misstänker en fisk håller och hämta hjälp svepande ryck av stången med hopp om att fastna en fisk.

tips och varningar


 • bort en diskant krok från en fisk är ofta svårare än att ta bort en enda punkt krok. Använd ett par nål-plattång att påskynda knepig och att hålla dina fingrar av misstag fastnat av en eller flera av kroken: s poäng.
 • Fiskebestämmelser varierar från stat till stat och även i olika områden i samma skick. Många stater reglerar när, var, vilken storlek och om trekroken är tillåtna. Haken fiske endast lagligt i ett fåtal områden för några arter av fisk. Var noga med att kontrollera reglerna för att du inte hamna i konflikt när du använder trekroken.


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer inlines
  grundläggande bordtennis gameplay regler
  egenskaper ripstop nylon
  hur man sätter Nightcrawlers på min krok
  varför använda jakt västar?
  hur man rengör en Shimano TLD
  regnbågslax laxfiske i Pennsylvania
  minnesot isfiske tips
  National Forest jaktföreskrifter i Alabama
  hur man använder GPS på vandring och camping spår