hur man fixar tältet dragkedjor

hur man fixar tältet dragkedjor

Blixtlås är en viktig del av utrustningen på tält. Utan en fungerande dragkedja, kommer dörren luckan inte förbli stängd, så att insekter och andra Critters i tältet. Övertid, dragkedja reglagen slitage. Detta orsakar i blixtlåsets löpare att förlora sitt grepp om dragkedjan. Antingen dragkedjan skjutreglaget kommer pop från dragkedjan eller tänderna dragkedjan kommer inte att engagera bakom reglaget när detta inträffar. Byte av blixtlås reglaget kommer att återställa funktionaliteten i dragkedjan och hålla insekter och andra varelser från att komma in ditt tält.

Du behöver:
reglaget ersätter dragkedja
. Sprättare.
Zipper reparera klämma.
Phillips skruvmejsel.


1.
Läs bokstäverna och siffrorna ligger på framsidan av den slitna blixtlåsets löpare. Skriften på reglaget representerar storleken på reglaget.
2.
Köp ett byte blixtlås reglage som matchar slitna reglaget hos din lokala camping leverans återförsäljare eller online.
3.
Använd en sprättare att öppna trådar ligger där ner på dragkedjan möta väven i tältet. Separat sömmen 1 /8 tum förbi varje sida av dragkedjan.
4.
Dra slitna dragkedjan reglaget mot tältduken tills den glider in de separerade sömmen och stänga slutet av dragkedjan.
5.
Rikta öppningen av ersättning blixtlåsets löpare med varje rad av dragkedjan. Tryck den nya dragkedjan reglaget framåt i kontakt dragkedjan löpare med varje tandrad.
6.
Håll separerade söm tillsammans med en hand. Tryck ned dragkedjan reparera klämman genom botten bit tältduken. Skjut upp dragkedjan reparera klämman det översta lagret av tältduken tills den övre och nedre delarna av reparation kabelhållarsystem tillsammans.
7.
Vrid krysskruven ligger i den övre delen av dragkedjan reparation klämman medurs med en stjärnskruvmejsel tills båda delarna av klämma lås på plats.

tips och varningar


 • Sy toppen och botten lager av tält tyg tillsammans efter installation reglaget ersättning dragkedjan om inget blixtlås reparation klämman är tillgänglig.


 • Relaterade artiklar


  barnen jakt skyddsklasser
  nattlig Black Bear jakt tips
  ädelfiske i Skottland
  Montana jakt information
  hur man grepp en Glock
  gay RV parker i Florida
  snösko läderbehandling
  vinter gruppspelsmatcher
  officiell texas rådjur jakt lagar
  hur du justerar siktet på en m & 9mm p