lyx fiske i Alaska

lyx fiske i Alaska

Alaska är en populär destination som betraktar över 1,8 miljoner besökare per år enligt Alaska Department of Commerce. Den naturliga skönheten av orörd skog, glaciärer och vilt lockar besökare från hela världen. Fisketurer och logi alternativ i staten varierar från rustika till lyx

Geografi

Det finns flera ställen som erbjuder lyx fisket tjänster. Dessa loger kommer inte att finna i det inre av Alaska, men är vanligare i områden som i sydost, Anchorage eller Kenai Peninsula. De lyxiga fiske skidorterna är oftast bygger på hälleflundra eller lax.

Populära Fiskarter

Det finns ett brett utbud av fiskarter som sportfiskare fortsätta. Bortsett från fem arter av lax, det finns också flera arter av öring, Dolly Varden, gädda, harr Arktis och många andra arter saltvatten av fisk. De tre mest populära i Alaska är öring, lax och hälleflundra.

Lodges

Lyx fiske i Alaska kretsar kring loger och professionella charter. Kodiak Island har flera lyxiga lodger som erbjuder både fiske saltvatten hälleflundra samt sötvatten laxfiske. The Fire Weed Luxury Fishing Lodge i Klawock, Alaska, är ett exempel på en lyx Fishing Lodge ligger i sydöstra delen av staten. Från och med 2010 en lista och detaljerad beskrivning av lodger lyx fiske är tillgänglig från det amerikanska handelsdepartementet.

Charters

Den lyxigaste professionella stadgor är nästan alltid samköras med loger lyx fiske. Fartygen drivs av professionella kaptener som är erfaren nog att veta de lokala vatten och ta kunder till de bästa platserna att öka sina chanser att få några trofé fisk. En bra lyx stadga bör omfatta fiske utrustning, service för flås och förpackning av fisk och kostnadsfri rådgivning och coaching för sportfiskare. Inte alla charter erbjuder förpackade måltider och fiskekort i kostnaden, men många gör så se till att fråga om dessa två saker innan man beslutar om en viss stadga.

Överväganden

Även på lyxiga fiske i Alaska finns det några viktiga överväganden som turister måste ha i åtanke när Plocka ut en utväg. Infrastrukturen i vissa områden är ännu inte särskilt utvecklad. Detta betyder att det är möjligt att ha ett lyxigt lodge med gourmetmat men ingen Internet-tjänst. Beroende på lodge, kan det inte finnas någon tjänst för mobilen. Gör inga antaganden om vad som kommer att tillhandahållas av en lyx fiskeupplevelse. Om du har några frågor alls, frågar.


Relaterade artiklar


Spelregler för kort matta skålar
tips på kanal havskatt fisket
Canadian Coast Guard båtliv förordningar
Hur man monterar en hjort horn
alaska fiskebestämmelser för silver lax
hur man gör hemmagjord fiske bobbers
fiske i Piemonte sjö, Ohio
sommarläger i Miramar, Florida
hur heely på cement
överlevnad vildmark konst teknik