motorcykel camping checklista

motorcykel camping checklista

Från London till New York City, Charley Boorman och Ewan McGregor red deras motorcyklar österut med målet att rida i hela världen när de slog läger längs vägen. De lyckades (med vissa fyrhjuliga hjälp), och insåg vikten av att omsorgsfullt och effektivt packning en motorcykel för optimal resa. Oavsett vilken typ av motorcykel du rider, det finns grundläggande principer och förnödenheter som kommer att bidra till din resa framgång.

Essentials

Innan du beger dig ut behöver du rätt inställning tillsammans med rätt växel. Den första nödvändigheten är en solid känsla av äventyr, säger "The Essential Guide till Motorcycle resa. " För det andra, om du planerar på mestadels avstår restauranger, motell och andra bekvämligheter varelse behöver du redskap som för avancerade campare, vilket utesluter tyngre och skrymmande utrustning som normalt återfinns på RV butiker och varuhus. Tredje behöver du en systematisk och flexibel metod för packning, uppackning och ompackning din utrustning.

Camping

Några grundläggande campingutrustning ingår en liten och lätt tält, en presenning och en temperatur lämplig sovsäck. Stanna hydrerade ordentligt genom att ta en vatten flaska. En ficklampa med extra batterier och glödlampor kommer att hjälpa till med nattliga uppdrag. Eller överväga en ljuslykta med extra ljus och tändstickor.

Matlagning

Helst hitta en liten och lätt gasolspis som en klättrare s kök för matlagning. En liten matlagning sats med redskap och någon favorit kryddor för att göra "läger mat" trevligare är användbart. Hitta några frystorkad mat för enkel, snabb mat. Dessutom pack också några diskning varor, såsom en skrubber, handduk och tvål.

Bike Verktyg

Längden av resan kommer att avgöra hur omfattande din verktygslåda kommer att bli. Åtminstone, ta med en lufttrycksmätare för kontroll däcktryck. Även packa lämpligt skiftnycklar, extra muttrar, bultar, slangklämmor och andra reservdelar lämplig för längd och terräng av din resa.

Kläder

En lämplig och mindre belopp t-shirts, strumpor och underkläder bör väckts, liksom ett par skor för ett alternativ till dina stövlar. För värme, ta med en tröja eller tröja. Solglasögon, handskar, solkräm, regnkläder, öronproppar och en liten toalettartiklar kit (inklusive toalettpapper) kommer att göra din resa mer behaglig och hygienisk.

Övrigt

Vattentäta påsar är klokt för väta eller terräng. Kikare kan vara till nytta för att ta i vyn eller scanning landskapet. En första-hjälpen-kit inklusive bug spray kommer att hjälpa till med eventuella olyckor eller otrevligheter. Ytterligare regnskyddad säckar för kläder och sovsäcken kommer också att bidra till en lyckad och minnesvärd resa.


Relaterade artiklar


gös fiske i Kanada
carabou jakt i Kanada
monofilament lina information
Pennsylvania öringfiske
bakvatten paddling i Kanada
exotiska jakt i Texas Hill Country
hur att rigga & fisk plasten masken
florida lagar för Bass Fishing
Hur man testar styrka lina
verksamhet med hästar i Riverside, Kalifornien