olika typer av fiske beten i North Carolina

olika typer av fiske beten i North Carolina

North Carolina erbjuder fiske för en mängd sötvatten GameFish. Även om de flesta fiskare lager sin fiskelåda med drag, ibland finns det ingen ersättning för levande agn. Försök naturligt bete för att sätta några extra fisk i din leva väl. Den bästa delen av att använda levande agn är du kommer att fånga ett brett utbud av fisk, därför, man vet aldrig vad du kommer att veva in

promelas

Stora fiskar äter små fiskar. Detta enkla faktum att naturguider fiskare i North Carolina och på andra håll. Flera typer av promelas kan användas som agn i North Carolina. Creek påsar, shad och AMERIKANSKA ELRITSOR är bland de mest populära. Promelas kan köpas på de flesta bete affärer, men du kan också fånga dem själv med ett nät eller elritsa fälla i många dammar och bäckar. Du kan också fånga dem med en krok och lina med hjälp av små bitar av bröd för bete. De flesta promelas är lagliga att använda som bete, men inte sätta in dem från utanför staten. Presentera främmande arter skadar miljön. Haka promelas i munnen, mitten bak eller strax före svansen. De flesta föredrar fiskar lever promelas, men havskatt äter döda fiskar.

Kräftor

Kallas även kräftor eller crawdads, kräftor är populära agn som används för att fånga bas och havskatt. Kräftor är särskilt effektiva som levande bete när man fiskar i bäckar. Vissa bete butiker säljer kräftor, men skaldjur också kan fångas hand, på vilket bäck genom att vända på stenar. Fånga dem bakom huvudet för att undvika tång. Haka genom köttig del av deras svans och fiska upp dem på eller nära botten. Låt inte kräftor sitta på ett ställe alltför länge, eftersom de kan krypa under stenar och få dig att fastna. Främmande kräftor kan skada inhemska bestånd. Aldrig sätta kräftor i från utanför North Carolina.

Worms

En mängd maskar används för fiske bete i North Carolina. Röda maskar och Nightcrawlers, som är den vanligaste, kan köpas på bete affärer och bensinstationer i hela staten. Maskar kan grävas upp, finns under stenar och stockar eller plockade upp från gräsmattan på natten efter ett regn. Röda maskar är mindre och ofta används för att fånga öring och panfish. Nightcrawlers är större och kan användas för att fånga praktiskt taget alla fisk i sötvatten, inklusive bas och havskatt. Mjölmask, larver och larver kallas "spikes" är också populärt för att fånga öring och panfish. Fisk med maskar under en flottör nära ogräs eller andra risker eller på botten av vattnet när fastna inte är något problem.


Relaterade artiklar


dyka säkerhet
Washington State förarbevis regler
karp och havskatt bete
tvättbjörn jakt fälla information
gös fiske i Kanada
scout pil av ljus krav
hur spolen en spin hjul
att binda flugor
hur man byter en cykel innerslang
rv parker nära Lockport, IL