sommar atletiska spel

sommar atletiska spel

Summertime lämpar sig väl för atletisk utomhusspel. . Spel som spelas i värmen i dag vanligen med en uppfriskande pool besök, och spel som spelas på natten löper inte risken att leda till frusna fötter och kalla näsor. För en dag full av utomhusspel som tar fram idrottaren i varje deltagare, försök "Fånga Glow Stick", "Search and Rescue" och "Aliens och astronauter. "

Search and Rescue

Split dina deltagare i två lag. Under den första omgången, kommer ett team förströ sig själva över spelplan och agera som offer i en utomhus katastrof, medan det andra laget kommer att fungera som den tappre Search and Rescue team. Under den andra omgången kommer de lag byta plats. Målet för varje lag är att så många poäng som möjligt inom en viss tid. Poäng delas ut för antalet skadade hämtas offer och för graden av hämtade offret skador.Till exempel har vissa av dina offer bär röda snusnäsdukar runt sin rätt vapen . Detta personer lider av brutna armar och kan inte använda någon arm för att hjälpa sina räddare under hämtning. Har andra offer där svarta snusnäsdukar runt halsen för att symbolisera bruten nacke, måste enligt dessa individer vara helt halta under hämtning. Award fler poäng för svåra skador och för att föra tillbaka ett visst antal. Det poängsystem tvingar din team att fatta ett beslut: gör de få tillbaka mindre hög poäng offer med svåra skador, eller är det att få tillbaka så många milt skadade offer för att tjäna poäng kvantitet bonus

Capture the Glow Stick Spelet spelas precis som "Capture the Flag", utom flaggan kommer att ersättas med ljusa sken pinnar, vilket gör natten spelar en absolut nödvändighet. Innan du spelar, måste du förbereda spelfältet. Välj två stora träd ca 100 meter från varandra, helst i en rymlig skog eller fält prickade med träd och höbalar. Drop flera tända glöden pinnar i två-liters läsk flaskor fyllda med vatten (flaggorna) och placera dessa i de nedre grenarna på dessa stora träd. Se till att glöden fastnar i någon flaska är olika färger för att beteckna de olika lagen. 30 meter till höger om både flaggor, pinnar in fyra glöd i marken för att skapa en 10-fots kvadrat fängelse för varje lag. Slutligen sträcka en lång längd av snöre mellan de båda flaggorna i mitten av spelplanen och hänga en glöd pinne från garn varje sex eller sju meter.Dela upp gruppen i två lag. Målet för varje lag är att resa i hela centrala gränslinjen, fånga fiendernas flagga och föra den tillbaka till basen. Det första laget att ha både flaggor vinner spelet. Om en spelare går över gränslinjen och är taggad av en motståndare, måste han vänta i fängelse tills en annan lagkamrat rör vid honom. Har dina team byta sida efter varje spel. Försök också att undvika att spela detta spel med en fullmåne, eftersom det kommer faktiskt vara mycket ljus och försämrar smygande karaktär i spelet.

Aliens och astronauter

Aliens och Astronauterna är en annan stor nighttime spel som använder Glow Sticks. Välj en femtedel av din grupp att vara utlänningar, medan de kvarvarande deltagarna kommer att astronauter. Ge varje utlänning en lång tub glöd pinne att bära runt halsen och en ficklampa för varje astronaut. Utse en viss plats på spelplanen som "bro" och direkt astronauterna att skingra sig över fältet som minst 50 meter från bryggan.Målet för varje astronaut är att göra det till bryggan utan att bli taggade av en glöd stick-bär främmande. Astronauter får använda sina ficklampor för att navigera på lika villkor, men detta kommer att avslöja sin position till en uppmärksam utlänningar. Se till att utlänningar inte står för nära "bron" och att astronauterna lyser inte sina ficklampor i ansiktet av utlänningar. Om du gör det kommer tillfälligt blind utlänningar, vilket kan leda till skada under en fot jaga. Efter alla astronauter har antingen taggade ut eller göra det till "bro", välj en annan grupp av utlänningar och upprepa.


Relaterade artiklar


rådjursjakt datum i Georgien
Pennsylvania State fiskekort
hur man skär nylonväv
karp fiske i Pennsylvania
rv campingplatser i östra Oregon
saltvatten fiskar i Virginia
hur att rigga en fiske rulle
typer av kälke
bakvatten kajakpaddling i Tennessee
hur man använder GPS på vandring och camping spår