storviltsjakt i BC, Kanada

storviltsjakt i BC, Kanada

Stort sortiment av vildmark och riklig spelet gör British Columbia en stor destination för jakt entusiaster som vill utmana sig själva med jaga storvilt som älg, får, älg och grizzlybjörn. Jakten industrin i BC är ganska hårt reglerad, särskilt för utländska jägare som är skyldiga att hyra en guide

Du behöver:.
Kupoltält
. Stakes.
Hammer.
Tie-downs.

Licenser

Alla icke-British Columbia (BC) personer som önskar jaga storvilt i BC måste ansöka i förväg för ett utländskt jaktkort samt en licens för visst djur de vill jaga.

Guide Outfitters

Alla utländska jägare i BC måste åtföljas av en kvalificerad och registrerad av medan jakt. Guide Outfitters varierar i kostnad beroende på läge och vilket paket du väljer.

Vapen förordningar

Du måste vara minst 18 år för att föra in skjutvapen i Kanada. Du ska deklarera dina vapen vid den första inresa i landet och fyller i ett utländskt form skjutvapnet förklaring. Skaffa din blankett i förväg genom att ringa kanadensiska tullen (800-731-4000).

anmälningsplikt

BC jaktföreskrifter kräva att jägare rapport mordet på en lo, bobcat eller järv inom 30 dagar. För vissa spel-till exempel pumor, grizzlybjörnar och bergsgetter-jägare måste lämna in djuret, eller delar av djuret innan de kan lagligt äga det

Finns Game

idrottsmän i BC kan jaga en. olika djur, inklusive: Bighorn och thinhorn får, svart och grizzlybjörnar, vitsvanshjort, mule och svart-svans rådjur, amerikansk bison, älg, pumor, caribou, och bergsgetter.


Relaterade artiklar


fiske i koppar River, Alaska
rådjursjakt regler i Minnesota
tvättbjörn jakt med hund
regnbågslax fiskeplatser i Washington
listan över federala vapenlagar
Gädda tips
historia Paddleball
fiske i Seward, Alaska
fregatt identifiering av fåglar
SE Pennsylvania öring eller fiskeklubbar