utomhus jakt i Alabama

utomhus jakt i Alabama

Delstaten Alabama erbjuder många jakt möjligheter. Jägare kan bedriva en mängd vilt, och staten har ett överflöd av offentlig mark där för att jaga. Oavsett var en person bor i staten, kan han hitta ett ställe att jaga hans favoritspel. Det finns över 768. 000 hektar mark under de Wildlife Management-programmet i Alabama

vilt

Jägare lockas till Alabama tanke på de möjligheter att jaga storvilt såsom rådjur och kalkon. Småviltsjakt möjligheter inkluderar kaniner, ekorrar, tvättbjörn, opossum och murmeldjuren. Alabama har också en hälsosam predatorpopulationen, som ger möjlighet att jaga prärievargar, rävar och Bobcats. Två djur som ger en mer ovanlig jaktupplevelse i Alabama är vilda svin och alligator. Alabama stöder en befolkning på sorg duvor, sjöfåglar och andra fåglar.

Jakttider

Jakttider i Alabama täcker större delen av året. Små spel säsong är den första som utsetts säsongen startar i början av September. Detta är också den längsta säsongen, som det fortsätter fram till februari för nästa kalenderår.Alabama har en lång rådjur säsong. Bågskytte säsongen börjar i oktober, muzzleloader säsongen i mitten av november och gevär säsong senare i november. En jägare kan driva vildsvin och prärievargar hela året, men andra rovdjur har tydliga årstider som förändras från år till år. Alligator säsong är mycket begränsad, erbjuder endast ett fåtal tillåter varje år. Du måste registrera online på Alabama Institutionen för kulturvård och naturresurser hemsida. Alabama State spelet lagar fastställa specifika start-och slutdatum för varje säsong.

Licens och avgifter

Alabama är mildare jämfört med andra stater i att du måste helt enkelt köpa en licens och mest jakt ingår i licensen . Du behöver inte köpa separata taggar för varje rådjur eller kalkon. I juli 2010, en årlig All-spel licens, som inkluderar jakt och fiske, är $ 24. Du måste köpa sjöfåglar frimärken separat. Alabama har även en licens livstid jakt, som ger samma privilegier som den årliga All-spel licens.

Vapen Tillåtna

Alabama jägare har tillåtelse att jaga storvilt med centerfire gevär med svamp kulor, gevär svartkrut och pistoler över 0,40 kaliber, och bågskytte itu med i respektive säsonger. Jägare kan också använda armborst och spjut under bågskytte säsongen. Småvilt jägare och jägare rovdjur kan använda 0,22 ringformigt gevär och handeldvapen förutom den utrustning som tillåts för storvilt. Alabama Institutionen för kulturvård och naturresurser webbplatsen innehåller detaljerad information om vapnen för särskilda säsonger.

Allmänna krav

i Alabama, måste en jägare bära antingen 144 kvadrat inches av jägare apelsin eller en jägare orange keps eller hatt när jakt efter vapnet säsonger för rådjur start. Detta krav gäller inte för jägare som jagar från en upphöjd treestand högre än 12 meter. Orange kläder med kamouflagemönster inte är lagliga i Alabama. Jägare måste ha skriftligt tillstånd innan jakten på privat mark.


Relaterade artiklar


campingplatser på sjön Quinault
hur rida en hopfällbar cykel
hur man öppnar en paintball butik
skidorter i Michigan
behandling för tält mögel & mögel
rådjursjakt redskap lista
vad är en Fireline lina?
gevärsskytte krav meriter badge
hur du tar bort sprayfärg på vapen
natten sommarläger i Kanada