vilda svin jakt tips

vilda svin jakt tips

Wild Hogs är farliga djur som kan göra en hel del skada på egendom. . De förorenar vikar med vältrar, riva ner stängsel, grödor utrota och förstöra naturliga terrängen. År 2005 beräknade US Department of Agriculture att det fanns mer än 4 miljoner av dessa djur i minst 42 stater. Jägare kan lindra en del av förstörelsen och få värdefulla området tid också, men är det viktigt att känna till några grundläggande tips vild gris jakt innan man går efter dessa djur.

Habitat

Det bästa sättet att hitta vildsvin för jakt är att veta de områden där de bor och deras matvanor. Medan Vildsvin är anpassningsbara, de föredrar en tät skyddande hölje nära vatten, där de kan vältra sig i gyttjan. De är allätare som utnyttjar den mat den lokala ekologin erbjudanden.

Sjukdom

Wild Hogs bär sjukdomar. Texas Parks and Wildlife Department rekommenderar bära plasthandskar när fält-dressing en kill. Köttet är dock god och anses säkert för konsumtion.

Kill Shot

Eftersom dessa djur har små lungor och en tjock dölja skydda bröstet, är den rekommenderade döda skjuten genom axeln och ner i lungorna. Texas Parks and Wildlife Department rekommenderar en 0,243 eller högre kaliber gevär.

Hunt

Hogs får jagas i ett antal olika sätt. De populäraste sätten är fångstmetoder och natt jakt, eftersom djuren är nattaktiva av naturen. Vissa stater har dock regler mot natt jakt och specifika krav när det gäller att sätta fällor, så rådgör med lokala föreskrifter. Hogs kan skaftade, eller så kan de agnade och skott från en monter. Om lokala bestämmelser tillåter baiting, låt majs sur och begrava den i närheten av monter, som ett sätt att dra djuret inom räckhåll.

Skyltar

För att hitta tecken på vildsvin, leta efter vältrar i leriga områden eller områden vildmark med rötter som ser ut att ha plöjt upp, och leta efter scat. Det scat är väldigt lik kalv scat och kan hittas i flera små högar. Kurs Hog hår på staket och gnuggar kan hjälpa dig att hitta ditt byte också. Pig spår liknar Deer Tracks men är mer rund än lång.

Varning

Dessa vilda djur kan bli så stort på 400 pounds, med rapporter om enskilda exemplar som är ännu större. De har övre och nedre betar, när hörn eller skadade får de slår på människor. Fortsätt med försiktighet.


Relaterade artiklar


olika fästen för rådjur huvuden
nattlig Black Bear jakt tips
propan spisen säkerhet
Oklahoma skytte sport för barn
hur man hyra jakt mark i Virginia
liten mun fiske i norra Ohio
Hur man använder en Abu Garcia max silver Baitcasting rulle
luftgevär säkerhet
gös fiske i garnison, Minnesota
stilar i hjort fästen