diy badplattform

diy badplattform

Om du har tillgång till en damm eller en sjö, kan en badplattform vara en trevlig investering. Vatten plattformar flyter i vattnet och fungerar som en avkoppling plats. Varje plattform är en populär plats för barn eller unga vuxna som vill slå värmen. Konstruera en plattform är roligt och kan fyllas i några enkla steg

Du behöver:.
2-tums-gånger-4-tums skivor
2-tums-by-6-tums skivor.
Borrmaskin.
Måttband.
Behandlade skruvar.
Float fat.
Metal bandet.
Mattan.
Matta nubb.
Ankaret och krok.
Cinder block eller städet.


1.
Bestäm en storlek för badbrygga. Ta hänsyn till antalet personer som kommer att använda plattformen och hur mycket byggmaterial du är villig att köpa. Ju större plattformen, desto lägre chans att det kommer välta vid upptas av alltför många människor eller om viktfördelningen är ojämn. För en plattform som kan monteras sex personer, kommer det att behöva 6-fot-by-6-fötter i storlek.
2.
Samla 2-tums-by-4- tums bräder du behöver för att bygga plattformen. För en struktur 6-fot-by-6-fot, behöver du 25 plankor av virke. Den 2-tum-by-6-tums virke kommer att användas för mellanstag. Sätt 2-tums-by-6-tums skivor på en jämn yta i form av en kvadrat. Lägg tre crossbar bitar varannan meter i mitten av torget. Borra ändstycken till de tre tvärstag. Använd behandlade skruvar så de inte rostar i vattnet.
3.
Anslut 2-tums-by-4-tums bitar det konstruerade ram. Brädorna läggs ner platt, se till att ändarna är i linje med varandra. Låt om en 1/4-tums utrymme mellan brädorna eftersom de kommer att behöva utrymme att expandera efter att ha blivit blöt. Skruva fast styrelser till tvärstag i ramen och till kvadratisk en i taget. Kom ihåg att använda behandlade skruvar för att förhindra rost.
4.
Placera en tyg material som matta ovanpå placeras styrelser. Använd mattan nubb för att fästa mattan till toppen av plattformen. Vänd plattformen över så att bottnen riktad uppåt. Samla de två plast, lufttät fat och bifoga en på var sida om mitten ribban. Använd ett metallband för att placera runt tunnan. Skruva fast metall slutar i botten av plattformen med 1-tums behandlas skruvar. Använd inte skruvar längre i längd, eftersom de kommer att sticka ut genom toppen på plattformen.
5.
Placera plattformen i vattnet. Se till att plattformen kan hålla sig flytande genom att placera ett fåtal personer på plattformen. Bifoga ett ankare till plattformen om du vill förhindra drivande när i vattnet. Skriv helt enkelt ett aska block eller städet till ett rep och binda det till ett ankare krok fäst till plattformen.

tips och varningar


 • Om hål utvecklas i tunnor, plattformen kan sjunka. Patch några hål med en epoxiförening.


 • Relaterade artiklar


  böcker flyga omkring fiske efter smallmouth bas
  Havskatt fiskar i Chesapeake
  hur man simma med en flytväst
  DIY: hemmagjord sol dusch för en husvagn
  vad är promenader försäkring?
  Pennsylvania öringfiske
  sjö stör fiskebestämmelser
  regnbågslax och lax drift hemligheter fiske
  Winter Park skidområde sommarens aktiviteter i Colorado
  texas rådjur jakt viltvårdare lagar