fiskrevar & djur

fiskrevar & djur

Lina och stål krokar kvar i marina miljöer är ett stort problem för djur som gör deras hem i hav och sjöar i och runt om i USA, enligt hemsidan för fiskare for Conservation

inte biologiskt nedbrytbar

Fiske linje som har tagits bort, bort eller medvetet avskärmat dödar havsdjur långt efter det var aldrig användas för att döda tilltänkta offer. Det material som dessa produkter är tillverkade i rostfritt och legerat stål och fiskelinor och nät är inte biologiskt nedbrytbara och kvar i vattnet i flera år.

Entanglement

En av de stora problemen med metrev kvar på drift i akvatiska miljöer är sammanflätning. Sjöfåglar som fiskgjuse och pelikanen kan bli trassla in sig i fiskelinor. När detta händer, kan de inte flyga, vilket gör underprissättning jakt omöjlig. Utan mat, djuren ofrånkomligen dö.

Svälja Hooks

Krokar kvar på metrev utgöra en särskilt grym och smärtsam fara. Enligt International Bird Rescue and Research Center, död genom monofilamentgarn lina är långsam och dröjande. Krokarna fastna i fåglarna näbbar, och fiske linje orsakar blockeringar och ligatur av matsmältningskanalen.

Sekundär Dödsfall

sjölejon är också i riskzonen när tanklösa fiskare kasta krokar och linje. Om ett sjölejon äter en fisk med krok och lina fortfarande i sin mun, kommer sjölejon mage blivit perforerade och det kunde dö. Eftersom sjölejon ungarna inte kan främjas genom andra mammor sjölejon, det är en sekundär död tillskrivas en fiskelina.

Turtles, valar, delfiner

Fiske linjer och nät som driver längs havsbotten kallas "spöknät". Varje år, kommersiella fiskebåtar överge fiskenät som kan miles i radie. Dessa "spöknät" döda allt i sin väg, inklusive fisk, havssköldpaddor, delfiner, sjöfåglar och även valar.

Hur du kan hjälpa

Du kan hjälpa till att sätta stopp för slakt av djur av outnyttjad fiskrevar, krokar och nät, genom att kasta utrustning som du inte längre behöver i korrekt uttag eller bär den med dig hem där den kan kastas ut. Plocka upp alla massor av fiskelinor dig att hitta och säkert kasta det. Om du är en fiskare med taggtråd krokar, utbilda dig om användning av icke-hullingförsedda krokar som ni kommer att finna att det finns inga bevis för behovet av hullingar krokar, samt användning av icke-hullingförsedda krokar är bättre för miljön.


Relaterade artiklar


grundläggande fiskeredskap
Hur man testar fiskeprodukter
gun städning tips för den nya ägaren pistol
laxfisket vid Rocky Point, Washington
havskatt tips för insjöfiske
utrustning som behövs för simning & Diving
hur man får en vapenlicens i Kalifornien
älgjakt i de blå bergen i Oregon
cykelturer i Michigan
tips för att fånga bas med vardagliga saker