friluftsliv färdigheter

friluftsliv färdigheter

The American Camp Association utvecklat ett progressivt program för att lära ut grundläggande överlevnad färdigheter som är omringad av flickscouter och av många läger grupper. Outdoor Living Skills undervisar brand byggnad, matlagning, säkerhet beredskap, knut beslutsfattande och orientering från nybörjarnivå att avancerade utomhus kompetenser och färdplanering och ledarskapsutbildning.

Brand Building

Eld är avgörande för utomhus överlevnad men så är brandsäkerhet. Från den första erfarenhet, lära unga campare välja om säkra platser att skapa bränder, binda upp håret innan du försöker starta en brand, förbereder platser för brand ringar och hur man bygger tipi bränder, bränder dike, jägarnas bränder, nyckelhål bränder, reflektor bränder mot stenar och crisscross bränder. Det finns lärdomar i lokala utomhus brand förordningar och hur man stack en graderad vedbacken liksom mycket viktig träning i hur man säkert och grundligt släcka en brand innan de lämnar en campingplats.

Matlagning

Outdoor kockar bli bekanta med sätt att laga mat i mindre-än-ideala förhållanden. De lär sig att tvätta och sterilisera rätter utomhus, göra mellanmål och laga mat på pinnar, göra en pott måltider och folie förpackade förrätter, använda en mängd olika make-shift ugnar och så småningom skapa måltider med kaffe burkar och solkraft. Målet är i hur man mata folk att hålla upp sin styrka och motståndskraft -. Samt gör något välsmakande som stipendiaten campare faktiskt kommer att äta

Orientering

Orientering lär hur man inte ska gå vilse och hur du hittar din väg ut ur nästan överallt. De första lektionerna behandlar läsning spår tecken och flytta sista hand genom att gå vilse på en vandring, läsa en kompass, följa och göra kartor och tar sikte avläsningar med hjälp av landmärken. Woods-vandrare lära sig att göra sju grundläggande spår skyltar och sätta upp en stig samt inrätta en kompasskurs.

Säkerhet beredskap

Den kompetens progression går från lärande enkel första hjälpen för flådda knän och insektsbett till behandling av brännskador och blåsor att skapa en sele och stoppa blödning. Eleverna lär sig om vad som händer i en första hjälpen-kit och praktik montering en, få utbildning i knivslipning och klä sig i skikt och diskutera förebyggande av solbränna, hypotermi, förfrysning och svimning. Tyngdpunkten ligger på beredskap som den bästa förebyggande.

Knot-kopplingsförbehåll

Nybörjare lära sig konster och knep i overhand och fyrkantiga knop, framsteg genom kryddnejlika missöden och hanked rep, master pålstek och SKOTSTEK. De piska linändarna och lära sig att göra saker med hjälp av tre typer av surrning knop. De är beredda att binda ner tält och presenningar, säkra båtar till en docka, hålla sina linjer från rivas upp och använda knop för att skapa användbara föremål.


Relaterade artiklar


BSA vildmarken överlevnad mb krav
Missouri Black River campingplatser & parker rv
florida segla fisk lagar
rådjursjakt öppningsdagen i Wisconsin
rådjursjakt regler i Minnesota
fiske efter gädda i Kanada
stand-up paddleboard förordningar
bluegill fisketurer i Michigan
hur man installerar linan på rullen
las vegas båtklubbar