havskatt fiske tricks

havskatt fiske tricks

Det finns många varianter av mal, t. ex. kanal havskatt och Flathead havskatt. Catfish är populära bland fiskare och allmänhet kokas med att steka filén eller skär det i små bitar och steka Nuggets. Vissa ivrig fiskare lär sig att fånga mer havskatt med trick som involverar bete, krokar och särskilda tider och platser.

Balterna

Klipp bete, vilket är skivor av betesfisk, är en favorit bland de flesta sorter av havskatt. De skivor avger en stark doft av oljor i köttet och kommer snabbt till sig fisk. Skär bete kan variera från 1-tums bitar vid fiske för mindre malar till en hel fisk huvud för en större fångster.Levande bete fungerar också bra vid fiske efter havskatt. Mindre fisk som bluegill, Sunfish och shiners inte bara fungerar bra agnade bor på en krok, utan också göra bra klipp bete när de hålls vid liv tills de skär.Andra beten som lockar havskatt innehålla kycklinglever, kräftor och kommersiella stinkbaits. Catfish lockas till beten med stark lukt.

Hooks

Krokar för catfishing måste vara så skarp som möjligt för att undvika att förlora fisk efter det griper betet. När hetsen en krok, lämna lite till hullingens exponerade snarare än att gräva ner den i betet. En havskatt kommer inte att märka kroken sticker ut från betet, och den utsatta kroken kommer snabbt fastna fisk.Eftersom fisket på undersidan av vattnet är den bästa idén för att fånga havskatt, placera en hörselprop ovanför bete på en krok. Detta kommer att tillåta bete för att lyfta något från ytan och göra det lättare för en havskatt och greppa betet.

Tider och platser

Catfish gömma på djupare vatten och gräver ner gömställen som stenar eller rötter träd under varma dagstemperaturer. Fiske under kvällen när temperaturen är svalare, eller på natten när malar är mer aktiva, kommer att göra dig som sannolikt fångar mer.Fiske under vintermånaderna kommer att leda i mer blå havskatt fångad eftersom de är mer aktiva i kalla temperaturer. När en bädd av fisk ligger, kommer du att dra dem i rygg mot rygg.Vid fiske efter havskatt i floder, väljer platser under träd, stockar och dammar. Mindre floder har djupare hål nuvarande har ristat ut och havskatt säng i dessa hål. Vid fiske i dammar, välj områden med kraftig vegetation och djupare vatten.


Relaterade artiklar


hur spolen ett bete hjul
Hur skärpa skruvar mora is
Rollerblade spel
Indiana Muskie fiske
vildmark backpacking: vilken mat för att få
fiskeinformation
stor havskatt fiske tips
båt flagga etikett radar med båge
typer av betesfisk för sötvattensfisk
regler för dart och avstånd från styrelsen