hillbilly golf varvet spel

hillbilly golf varvet spel

Yard spel är en stor källa till underhållning på picknick, cookouts, bakluckor och många andra tillfällen. Det finns flera olika varvet spel tillgängliga att köpa eller göra själv. Tre varv spel som växer i popularitet är majs hål, stege boll (hillbilly golf) och brickor. Alla tre är billiga att köpa och ännu bättre, billigare att göra själv.

Corn Hole

Antagligen den mest kända gården spelet är majs hål. För att spela måste du ha två styrelser majs hål och åtta majs påsar hål. Styrelser och väskor kan köpas eller byggas själv. Säden hål styrelser är 24 inches-by-48 inches och är benägna med en 6-tums hål på toppen av brädet. Skivorna är placerade 30 meter ifrån varandra. Påsarna är 6 inches-by-6 inches och är vanligtvis fylld med ca 2 koppar av majs och väger 14-16 gram. För att spela, du har en partner och gå mot en annan grupp av två. En lagkamrat ligger på en styrelse medan den andra lagkamrat är på den andra. Lag suppleant kasta väskor och försöka få dem i styrelsen eller i hålet. Det är värt en poäng för varje väska som stannar på bordet och tre poäng om en påse går i hålet. Däremot kan det andra laget upphäver dina poäng. Till exempel, om lag A blir två påsar på bordet och lag B får en väska på, då Team A endast skulle bara bli en poäng och lag B blir inget. Det första laget till 21 vinner.

Ladder Ball

Ett annat mycket populärt spel kallas stege boll. Det här spelet är också känt som hillbilly golf. För att spela detta spel du har två golfbollar som är anslutna genom ett rep, har varje lag tre av dessa. Målet är att svepa in din boll runt en av tre nivåer på stegen stativ. Stegen står placeras 15 meter bort från varandra. Det här spelet fungerar ungefär som majs hål med team omväxlande kast. Poängsättningen är en poäng för din boll stannar på nivå ett (nedre nivå), 2 poäng för nivå två (i mitten), och 3 poäng för nivå 3 (överst). Det första laget till 21 vinner.

Brickor

Brickor är mycket likt majs hål. I brickor du har en 17-av-17-tums låda med en 4-tums diameter PVC-rör i mitten. Brickor bult brickor som är ungefär 2 inches i diameter. Lådorna är placerade 25 meter bort från rutan centrum. Spelare står vid en låda och kasta sina brickor på den andra rutan, omväxlande varv. Det är en punkt (per bricka) för att hålla din bricka i rutan och 3 poäng för varje bricka i koppen. Det första laget till 21 vinner


Relaterade artiklar


North Carolina saltvatten fiskeregler
hur läger med gas matlagning
scout pil av ljus krav
motorcykel campingplatser i Texas
Spring Creek fiske i Pennsylvania
bluegill fiske i Ohio
frisbee golfbanor i Colorado
Bass Fishing i Ontario, Kanada
grafit fiskespön vs glasfiber fiskespön
september Bass Fishing tips