hur de ska jaga och laga kalkon

hur de ska jaga och laga kalkon

Jakt kalkoner i naturen är en populär sport. Även om Turkiet jakt kan genomföras med mynningsladdade hagelgevär och även bågar och pilar, är hagelgevär jakt vanligaste. Wild Turkey, väl förberedda och gör en stor middag och inte bara på Thanksgiving. Även matlagningen en kalkon bör ligga inom förmåga hos alla behöriga hem laga mat, Turkiet jakt en sport som kräver kompetens, fysisk kondition och erfarenhet av att hantera vapen

Du behöver:. .
Jaktkort
Shotgun.
Ammunition.
Blind.
Lockbete.
Kamouflage kläder.
Långpanna.
Krydda.
Köttermometer.
Stor holländsk ugn eller djupa aluminium långpanna.
Rött vin.
Kycklingbuljong.
Lök.
Morötter.
Örter.

Jakt


1.
Vart du jaga kalkon, en licens eller tillstånd av något slag om sannolikt kommer att krävas. Föreskrifter och jaktsäsonger varierar beroende på den enskilda staten, men är lätt forskat genom att hitta de statens vilt och miljö hemsida.
2.
utrusta ordentligt själv med en halvautomatisk eller pump-action hagelgevär med kaliber 12 och ammunition. Turkiet är ofta bäst jagas från en blind (en jägare gömställe), och du bör bestämma om du har förmågan att bygga en själv på plats med hjälp av vegetationen. Om inte, kan färdiga rullgardiner köpas och monteras för när du hittar en bra plats. Du kan också använda ett lockbete för att locka dina mål och du ska bära ett kamouflage jacka eller tröja för bättre döljande.
3.
Imitera kalkon samtal bidrar till att locka fåglarna. När en kalkon är inom räckhåll, kan du ta en bild från din blind. Du kan också lämna blinda och stjälk kalkon, i syfte att säkerställa att även om det hör din kalla det inte se dig. Syftet är att göra en one-shot kill.

Matlagning


1.
Det traditionella sättet att laga mat Turkiet är att steka plockade, urtagna fågel i en ugn tills skarpt gyllene utanför och kokade hela vägen, och för detta behöver du en långpanna och salt och peppar att grundligt säsong huden. Vilda kalkoner är i allmänhet mindre än gården upp fåglar och rostning tid bör därför kortare cirka tjugo minuter per kilo bör räcka, Starta ugnen på 500 F i en halvtimme, sedan sänka det till 325 F. Det är gjort när en köttermometer införas i låret registren 170 F, köttsaften klar, och benen rör sig lätt i sina hålor.
2.
Eftersom vilda kalkoner är smalare än jord- upp fåglar, de kan också vara mindre anbud. Ett alternativ till rostning förbereder kalkon gryta i en stor holländsk ugn eller djup kastrull (engångs aluminium är idealiskt). I Frankrike var det Turkiet blod traditionellt till, men du kan använda rött vin eller en blandning av vin och kycklingbuljong. Gemensamt för kalkon upp och bräsera den långa och långsamma i den rutinerade flytande, lägga morötter, lök och andra grönsaker och örter som smaksättning.
3.
Även om du steka kalkon, kan du fortfarande skära upp resterna och göra en gryta med dem. Den färdiga stekt kalkon gryta tar mycket mindre tid, och kommer att vara redo när grönsaker är klar.

Tips och varningar


 • Du kan starta tillagningen benen och vingar, lägg sedan till bröst (som tar mindre tid) senare.


 • Relaterade artiklar


  Alabama förarbevis information
  hur du köper en licens Pennsylvania fiske
  hur man kan anpassa en brun chef båge vortex förening
  flundra fiske nära Mt.
  hur man fyller en fackla lättare
  Tips för Bass Fishing i Alabama
  det bästa fisket beten i Michigan
  tidigt på våren Bass Fishing tips i New Jersey
  regnbågslax fiske i Libanon, Oregon
  firepit regler