hur outfit en fiske kajak

hur outfit en fiske kajak

Du kan outfit en kajak för fiske genom att tillsätta några billiga delar av utrustning. Förbättra komforten på sittplatser, säkra paddeln och fiskespön, bifoga ett ankare, och lägga till några ytterligare lagringskapacitet kommer att göra din "jak" i en sportfiske båt som kan tillgodose dina behov fiske på sjön

Du behöver:
Kayak.
Kayak sits med justerbart ryggstöd.
Paddla koppel.
Fiske spöhållare eller koppel, 2.
Anchor vagn.
Anchor.
Bungee stubin.
Borrmaskin.
5 /32 och 3 /16 borrkronor.
Phillips skruvmejsel.
Tång.
Popnit pistol.
Vattentät silikon, 1 tub.
Måttband.

Plan Ändringar


1.
Ta kajaken ut för en paddel på vilken typ av vatten där du planerar att fiska. Ta del av hur bekväm din sittgrupp är, hur långt du kan nå när du sitter, och där du vill att dina fiskespön vara. Tillbaka på land, gör en skiss av din kajak, notera förbättringar du skulle vilja och som anger var du vill placera dina spöhållare och förvaringsutrymmen.
2.
Besök kajak HERREKIPERING butiker och online kajak webbplatser utrustning för att välja sittplats, spöhållare eller koppel, koppel paddel, lagring och ankare system som passar din kajak och ditt fiske stil.
3.
Placera ut alla ny utrustning på din kajak. Läs installationsanvisningarna noga, då samla de verktyg du behöver. Vissa tillbehör kräver skruvmejslar och tänger för installation. Vissa kit använder skruvar för att fästa tillbehör, medan andra använder popnit.

Installera utrustning


1.
Installera sittplatser. Många kajak modeller är utrustade med fästpunkter för stoppade säten med stödjande ryggstöd. Om din inte, så måste du lägga till bilagor. Position dessa så att banden blir trång nog att hålla stolen på plats när du luta tillbaka vikten. Mät och borra hål för fästen. Kläm vattentät silikon i hålen, fäst sedan vinkeljärnen med skruvarna eller nitar som tillhandahålls.
2.
Ta mått för att hitta ställen att fästa fästena för att hålla utrustning bungees. Borra hål för konsoler, kläm sedan silikon i hålen innan du sätter fast vinkeljärnen med skruvarna som tillhandahålls eller nitar. Fäst bungees.
3.
Ta mätningar för att hitta ställen att installera fästet spö koppel. Vissa kajaker är utrustade med ett antal konsoler, och en av dessa kan placeras bekvämt tjuder paddeln. Om inte, då borra hål, tillsätt en pressad silikon, och montera fästet med de medföljande bultarna eller nitar. Om du har valt spöhållare snarare än spö koppel installera dessa på samma sätt. De flesta sportfiskare installera spöhållare bakom paddlaren, så stängerna sträcker sig till baksidan av kajaken när den inte används.
4.
Åtgärd för att avgöra var att borra hål för fästen att hålla ankaret vagnen. Högerhänt sportfiskare installera vanligtvis vagnen längs vänstra sidan av kajaken, medan vänsterhänta fiskare kanske föredrar att ha ankaret till höger. Borra hålen, tillsätt skvätt silikon, och fäst vinkeljärnen med skruvarna som tillhandahålls eller nitar. Fäst ankaret vagnen linje till konsolerna, sedan fast ankaret. Din kajak är nu utrustad för fiske.

Tips och varningar


 • åtgärd för placeringen av varje bilaga två gånger innan du borrar, för att undvika misstag och extra hål i din kajak.
 • Installera ändringar en i taget. Detta låter dig göra ändringar i planen som du går längs.


 • Relaterade artiklar


  information om fiske i Kanada
  fiske efter gädda i Kanada
  tips på jakt vitsvanshjort horn
  hur man fyller en fackla lättare
  vad är enkla utanför spela verksamhet?
  lyx fiske i Alaska
  lätt diy snö slädarna
  älgjakt i Belle Plaine, Kansas
  dykning tankinstruktioner
  Tips för Chesapeake Bay fiske