präriehund jakt i Utah

präriehund jakt i Utah

Utah har tre arter av präriehund. Utah präriehund är en hotad art, även om det är tillåtet att jagas under vissa restriktioner. Den vita svansen och Gunnison hundar prärien får tas med få restriktioner

Typer

Det finns fem olika typer av präriehundar. Den vita tailed, svart stjärt, Gunnison, mexikanska och Utah. Av dessa är det endast Utah präriehund en utrotningshotad art. Både USA och Mexiko lista Utah präriehund hotade som.

Historia

präriehundar gång varierade över hela Gräsytor i centrala och västra USA, Mexiko och Kanada. Sedan 1900 livsmiljön för präriehundar har minskat med 98 procent. De flesta ranchägare fortfarande anser präriehundar att olägenheter på grund av deras grävande.

Geografi

präriehundar allmänhet lever på grässlätter. De flesta präriehundar i Utah, bor dock på högre höjder. De präriehundar på Utah i allmänhet ide under vintern medan deras grannar lever i en lägre gräsytor övervintrar inte.

Utah jakt

Utah präriehund är fridlyst. Jägare måste erhålla skriftligt tillstånd från staten Utah att jaga Utah Gunnison prärien dog. The och vit svans präriehund kan jagas på privat egendom utan tillstånd. Det finns ingen påse gräns för antalet sådana präriehundar som kan vidtas.

Roliga fakta

präriehundar är tuffa varelser. A Prairie hund kan gå i sex dagar utan vatten innan visar några skadeverkningar.


Relaterade artiklar


brygga fiske i Puget Sound, Washington
hur man behandlar en ny 15x48 Intex pool
regnbågslax fiske i Idaho
Vilka typer av fåglar lever i fågelholkar?
hur man väljer inlines
hemmagjord paintball rustning
hur du flyttar en trappa upp biljardbord
gun säkerhetsföreskrifter
hur man sätter upp en e-Z upp kapellet
Washington State skal fiske