reglerna till spelet fånga flaggan

reglerna till spelet fånga flaggan

Capture the Flagga spelas med två lag som vardera har en flagga, enligt den amerikanska scouting serviceprojekt. Målet med spelet är att fånga det andra lagets flagga och föra den tillbaka till din sida av spelfältet. Capture the Flag spelar fält hålls åtskilda i två lika stora delar.

Flagga Placering

I början av spelet båda lagen kommer att samlas vid mittpunkten av gränsen. På signal, kommer lagen tillåtas att placera sina flaggor inom 200 steg utgångspunkten, enligt den amerikanska scouting serviceprojekt. Flaggor ska vara synlig och kan inte döljas i buskar. Lag har tre minuter att placera sina flaggor innan matchstart.

Player fånga

Den amerikanska Scouting Service Project säger att om en spelare går över gränslinjen till det andra lagets territorium de kan fångas upp av motståndarlaget. Spelare är tagna när en motståndare taggar dem på deras territorium. När en spelare har tagits de måste gå till motståndarlagets "fängelse hus. " Fångar kan frigöras när en av deras lagkamrater tagga dem. Räddningsmanskap kan bara gratis en fånge i taget.

Flagga Skydd

scouter kan placeras vid vakt flaggor, men får inte stå inom 50 meter från flagg, enligt den amerikanska scouting serviceprojekt. Men om en motståndare in i restriktionsområdet sedan en spelare vaktar flaggan får komma in i zon i ett försök att fånga spelaren.

Flagga Fånga

För en flagga för att framgångsrikt fångas det måste ske från fiendens territorium i motsatta territorium, enligt den amerikanska scouting serviceprojekt. Om en spelare med fiendens flagga fångas innan sitt eget område, att spelaren måste gå i fängelse och flaggan kommer att återvända till sin ursprungliga plats.

Prisoner Victory

Om inget av lagen tar en flagga i tidsfristen av spelet, vinner laget med flest fångar i slutet av den tidsfrist spelet, enligt U. S. Scouting Service Project.

Jail Break

En valfri regel för Capture the Flag är att tillåta en spelare att befria alla lagkamrater från motståndarlagets Jailhouse samtidigt genom att nå Jailhouse och skrek " Jail Break ". Alla spelare är frigiven från fängelset, men inte får fri passage tillbaka till deras eget territorium. De kan återerövras av motståndarlaget innan de når den andra sidan.


Relaterade artiklar


älgjakt guider för Oregon
largemouth Bass Fishing i Florida
minnesota snöskoter säkerhet utbildning
mountainbike triathlon utbildning
bollhav officiella regler
diy rådjur blind planer
tre sätt att starta en brand scout utan tändstickor
barnen fiske i Washington
fiske i Ohio under mars
kajak färdigheter