hur man gör fiskedrag krokar

hur man gör fiskedrag krokar

Att göra en krok fiskedrag är en färdighet som säkert kan vara användbart om du befinner dig i en överlevnadssituation. Fiske är en av de främsta medel för att få mat om du befinner dig i situationen att överleva på kort eller lång sikt. En viktig del av att göra en krok fiskedrag är att hålla i minnet att målet inte är att producera en perfekt krok som en som kan köpas

Du behöver:. .
Knife
Trä gren.


1.
Hitta en lem med en kraftig gren som sträcker sig från den. Hardwood som ek, alm, hickory eller andra liknande träd har normalt svårare träslag lämpliga för snidning en krok. I en nypa kan du använda ceder, tall, poppel eller andra träslag. Den primära bekymmer är att träet inte är grön, är torr och inte ruttna.
2.
Skär lem så att du har ett avsnitt som är lätt att arbeta med. Skär lem vid en punkt strax under korsningen av mindre gren. Skär den mindre grenen två inches från korsningen.
3.
Whittle de större krok ner till en storlek som är hanterbar för att använda som en krok. Använd en ficka eller fast kniv för att utföra arbetet. Kroppsdelen kommer att bilda hals och den mindre grenen kurvan och punkt. Fortsätt att arbeta diametern av trä ner tills du har en krok på vilka ett bete kan bifogas.
4.
Slät kroken med kniven så att du har ett skaft, böj och punkt. Skär ett litet indrag cirka 1 /2 tum från slutet av punkt som kan bidra till att hålla betet på plats.
5.
Lämna kroken fäst vid lem som du fortsätter att form kroken. Detta gör att du lättare ska kunna hålla kroken medan de arbetar. Bestäm längden på skaftet och använda punkt i kniven för att göra ett hål i kroken i slutet på skaftet för att fästa en linje eller tråd. Skär kroken fri från den huvudsakliga kroppsdelen, med din kniv, när du är klar bildar kroken.

Tips och varningar


 • extremt försiktig när du skär en fisk krok med en kniv. Ett skadat finger eller hand kan vara en allvarlig situation i den bästa av omständigheterna. I en överlevnadssituation kan en nedskärning väl vända sig till en livshotande situation.


 • Relaterade artiklar


  djuphavsfiske i Daytona, Florida
  präriehund jakt i Montana
  förordningar i Virginia för uppblåsbara flottar
  hur du gör din egen vertikala spöhållare
  florida rådjursjakt lagar
  hur man smälta blytyngder
  ATV vandringsleder nära Kyle, texas
  fördelarna av ett salt klormaskin
  Kalifornien fiskekort avgifter
  verktyg som används för bergsklättring