Pennsylvania spel provision säkerhet & jakt

Pennsylvania spel provision säkerhet & jakt

Sedan slutet av 1800-talet har ansvaret för att hantera Pennsylvanias djurliv och kompletterande resurser tillhörde Pennsylvania Game kommissionen. En av deras uppgifter, att se till att vilda jakt är så säkra som möjligt, är till stor del sker genom byråns Hunter-Trapper Utbildning kurs

jaktolycka Statistik

Statistik jakt olyckor hjälpa till att förklara varför slutföra en utbildning har blivit obligatoriskt innan de fick en jaktlicens. Man tittar på 2004, till exempel, berättar PittsburghLive. com oss att det var "56 som rör jakt skottlossningar, däribland fyra dödsfall. " 14 av dessa var självförvållade skador, 16 var resultatet av en person som misstas för spel, åtta från ofrivilliga utsläpp av skjutvapen, sex från ett skjutvapen hålls i ett farligt läge, fyra från en slip och /eller falla; tre från en kula rikoschett, och en som orsakas av en defekt skjutvapen

Kursens mål

Denna Pennsylvania Game kommissionen Hunter-Trapper utbildning var utformat för att uppfylla de normer som fastställts av Internationella Hunter Education Association att ge de kunskaper och färdigheter som behövs. för säker och ansvarsfull jakt. Även om kursens huvudfokus är på jakt med skjutvapen, lärde många av principerna hänför sig till någon form av jakt.

Kursfordringar

Individer måste vara minst 11 år och är enligt lag skyldiga att fullborda den grundläggande Hunter-Trapper Utbildning kurs innan ett tillstånd kommer att utfärdas. Kursen ges i två versioner: en tre-dagars, 10-timmars klassrum format som erbjuds på vissa platser (oftast idrottsmän klubbar) i hela staten eller en online oberoende studie som även innehåller en klass för provning och certifiering när online arbete är slutfört.

Kursöversikt

Main vad som ingår i utbildningen ingår jaktlagstiftning och syfte, att veta ditt vapen-hur det fungerar, säkerhetsregler, olika typer av vapen, och fakta ammunition, vilda djur och deras livsmiljöer (identifiering av djur, som erkänner utrotningshotade arter), utomhus säkerhet, grundläggande jaktmetoder-metoder som fortfarande jakt, förföljelse och träd står, och andra delämnen såsom var att sträva efter viktiga skott, fält-och sjukvård och klä av döda, grundläggande skytte för gevär, hagelgevär eller pistol, skjutvapen säkerhet, och avancerade tekniker på jakt efter muzzleloaders, jägare pilbåge och armborst jägare.

Lovande resultat

Sedan införandet av programmet 1959 har som rör jakt skytte olyckor minskade mer än 80 procent. Även om den ursprungligen var frivilliga, ledde till att dramatiska positiva resultaten gör kursen ett obligatoriskt krav. I Pennsylvania Spelet Kommissionen har hävdat att "jakt är säker och att få säkrare, tack vare jägare utbildning. "


Relaterade artiklar


hur man bar syn ett semi auto gevär
hur man justerar ramp siktet på ett gevär
hur man boresight ett skop med laser
hur man bygger saltvatten beten
hur man byter luta röret på en utombordare
hur man ändrar ankarljus säkringar i ett århundrade båt
hur du tar bort en ratt, Teleflex och koniska bulten på en båt
spel fågelhabitat
smallmouth fiske i nya River Gorge
hur du gör din egen ultralätt backpacking redskap