hur man rengör en 380 Bersa

hur man rengör en 380 Bersa

Den Bersa 380 är en kompakt, halvautomatiskt vapen som tillverkas i Argentina. Vapnet anses vara en tillförlitlig säkerhetskopiering pistol för brottsbekämpning och är en av de högst rankade vapen som avfyrar en 0,380 AVS runda, enligt Bersa skjutvapen USA. Den Bersa 380, liksom alla vapen, behöver regelbundet underhåll, särskilt efter tävlingsskytte. Underhåll kommer att säkerställa att ingen krut rester kommer foul eller frysa fast på vapnets rörliga delar, och kommer att avskräcka korrosion vid exponering för fukt

Du behöver:.
Tyg-tippas bar kolv.
Nylon borst-gun rengöringsborste.
Mjuk trasa.
Renare smörjmedel beskyddare.


1.
Kontrollera att vapnet är oladdat. Ta bort magasinet och inspektera kammaren.
2.
Field-remsa Bersa 380 genom att hålla vapnet med din bränning hand, sedan ta tag i bilden och dra den bakåt. Tryck demonteringen fånga med din avtryckarfingret, dra sedan glida tillbaka längre tills det tar stopp. Lyft upp bilden och dra bort det, ta sedan våren från fat.
3.
Rengör tunnan genom att lägga ett par droppar av renare smörjmedel beskyddare till en trasa spets bar kolv. Skjut stången genom hålet i en störta handling, in och ut, tills hålet är rent av pulverrester.
4.
Borsta bort pulverrester eller korrosion med hjälp av en nylon-borst gun -rengöringsborste. Grundligt skrubba bort synliga rester från metalldelar, särskilt skjutandet stift och utdragaren krok, som ligger vid slutet av bulten.
5.
Använd en mjuk trasa och torka bort oljiga rester från bult och bränning-pin område. Tillsätt en droppe av renare smörjmedel beskyddare till var och en av de fyra nedre frame spår-det är de fyra platta bitar av metall där bilden tar kontakt-då ihop vapnet. Placera våren tillbaka på fat sedan placera glider tillbaka på ramen. Håll demontering fånga ner med din avtryckarfingret, tryck framåt, släpp demontering fånga och dra tillbaka tills du hör ett klick.

Tips och varningar


 • Försök aldrig underhåll på ett laddat vapen.


 • Relaterade artiklar


  hur man ska leva av marken genom jakt och fiske
  Skagway, Alaska lax fiske stadgor
  präriehund jakt i Montana
  fiske efter gulfenad tonfisk
  hur man ställer en Mossberg räckvidd
  astroturf säkerhet
  Hur avgör jag vilket nummer min Kawasaki Jet Ski?
  hur kickstart en Yamaha 250C dirtbike
  hur man fiskar för bonefish i Loreto, Mexiko
  komet regnbågslax flugbindning instruktioner