konservering: det bästa sättet att frakta älg horn

konservering: det bästa sättet att frakta älg horn

Frakt stora horn kan vara en utmaning. Älg horn är skrymmande och har oftast många vassa spetsar. Det bästa sättet att fartyget älg horn för att se till att de kommer fram säkert och oskadad är genom att först noggrant som täcker alla de punkter och sedan säkert inslagning horn. Du måste göra din forskning i att välja en speditör som vissa som inte är beredda att försäkra din hovar för deras fulla värde, medan andra inte kommer att försäkra dem alls
1.
Bestäm om du är villig att separera horn genom att skära av kalott, den bit av skallbenet håller hornen tillsammans, i mitten. Om inte hoppa över, till steg 3.
2.
Använd måttband för att hitta mitten av kalott. Använd märkpenna att dra en linje ner i mitten och använda bågfil att skära kalott på mitten.
3.
Skär små bitar av trädgårdsslangen med brukskniv för att täcka tips av horn. Fäst delar av slangen till horn med tejpen.
4.
Fyll depression älg horn med packning jordnötter och sedan svepa horn i bubbelplast och tejpa fast den stängd.
5.
Mät bredd, längd och djup lindade horn med måttband för att avgöra storleken på den ruta du behöver.
6.

Lägg på ett lager packning jordnötter i botten av lådan och skaka boxen sida till sida för att lösa jordnötter. Placera horn i rutan och fyll med jordnötter. Skaka rutan igen för att reglera jordnötter och sedan top-off rutan med mer jordnötter. Säkra lådan väl med förpackningstejpen och varumärke som bräckliga.

Tips och varningar


 • Kapning av horn i hälften kommer att göra dem lättare, och eventuellt billigare, att fartyget eftersom du kommer att kunna använda en mindre låda. Detta kommer inte att påverka monteringen process som konservator kommer att kunna sätta tillbaka dem. Självklart om man redan har monterats kommer du vill skicka dem intakta.
 • Om du inte vill att separera hornen kan du behöva konstruera en låda ur ark wellpapp om du inte kan hitta en rutan tillräckligt stor.
 • Inte alla avlastare kommer att försäkra ditt paket lika, och vissa kommer inte försäkra den alls. Oavsett vilken avlastaren du väljer Kontrollera att de kommer att helt försäkra den, och få det skriftligt. Vissa experter från industrin känner UPS är avsändarens val. UPS kommer försäkra ditt paket gratis upp till ett deklarerat värde på $ 100 och för en liten avgift över den gränsen.
 • fraktsedlar har varit kända för att gå saknas. Skriv ditt namn, returadress och telefonnummer samt destination adressen direkt på lådan, var på två skilda arbetsplatser.


 • Relaterade artiklar


  fiskecharter på Lake Michigan
  norra Ontario fiske ställer
  armborst jakt i Nova Scotia
  Illinois rådjursjakt information
  bågskytte tips för älgjakt
  flugfiske i Washington
  spavatten felsökning
  Vilka är funktionerna på en tubkikare?
  sommar fiske efter liten mun bas i Ontario, Kanada
  hur man använder BSA omfattningar