Alaskan fiskebestämmelser

Alaskan fiskebestämmelser

Alaskan fiskebestämmelser är lagar som sätts på plats av Institutionen för fisk och vilt. Dessa regler garanterar att de arter av fisk bevaras och skyddas. Fiskare är skyldiga att följa lagen i landet och göra ett fiske en licens, annars enorma böter.

Fiskekortsinnehavare

En stat som utfärdat Alaskan fiskekort är skyldig att fånga fisk i Alaska. Du måste ha denna licens på dig hela tiden även om du inte fånga någon fisk.

Stympning och slösa Fisk

stympa fisk genom att skära ut deras ögon eller förstöra deras kroppar är starkt förbjudet i delstaten Alaska . Om du fångar en fisk kasta tillbaka den i vattnet utan att skada ögonen. Även fiskaren får använda huvudet, svansen och andra kroppsdelar som agn, så länge de inte kommer att slösa resten av fisken. I grund och botten om du fånga en fisk, måste du äta det.

Försäljning av Sport-fångad fisk

delstaten Alaska inte tillåter de boende att sälja sport-fångad fisk. De tillåter inte dig att köpa, sälja eller byta fisk delar till andra poster. Fisken du fångsten måste för din egen familj för att äta snarare än att sälja för vinst.

Innehav av Sport-fångad fisk

Sport-fångad fisk och alla delar måste förbli i delstaten Alaska. Du är bara tillåtet att transportera Alaskan fisk till andra stater om fisken är fryst och bevaras. Du kan ge fisken till en annan person att ta ut av statliga om fisken är fortfarande bevarade. Däremot måste du också fylla i ett underskrivet uttalande som anger vilken typ av fisk, antal fiskar och fiske licensnummer. Detta uttalande skall hållas med den person som lämnar med fisken. Ändå är uttalandet inte behövs om den person som har fångat fisken kommer att med den andra personen.

Stängt Waters

Vatten som ligger inom 300 meter från fisk överfall eller fisktrappa är avstängda. Fiskare är inte tillåtet att kasta en linje längre än denna punkt.

Märkning Fisk

Märkning fisk eller ägg innan du släpper tillbaka dem ut i naturen är strikt förbjudet. Men om du vill markera fiska forskning kan du erhålla ett tillstånd från kommissionären enligt lagen (5 AAC 41 eller AS 16. 05. 930 (a).


Relaterade artiklar


Kentucky rådjursjakt tillflykt
hur man bygger en kanot eller kajak rack
hur man mäter ett femte hjul längd
hur du tar bort fronten syn från en Remington 700
hur man rengör en 380 Bersa
fiske i Lake Michigan
specifikationer för en Yamaha 660 raptor
Kalifornien jaktföreskrifter för armborst
hur du installerar en flatline fat på en Tippmann A-5
hur man förankra en fiskebåt