Maryland dnr päls fångstmetoder lagar

Maryland dnr päls fångstmetoder lagar

På grund av den överväldigande befolkningen i furbearing djur i delstaten, Maryland många invånare hitta päls fångstmetoder en trevlig fritidsaktivitet-och ibland nödvändig. Hemvist i den stat är inte tillåtet att sätta upp fällor var de vill, dock, och det finns strikta lagar och förordningar som gäller päls fångstmetoder i allmänhet. Oavsett var du befinner dig i staten är Maryland päls fångstmetoder lagar förväntas följas av alla päls jägare hela tiden.

Licens Krav

Maryland invånare måste ha en giltig licens stat jakt för att fånga furbearing djur på allmän mark eller på annans egendom. Out-of-state päls jägare måste inneha ett utomlands bosatta jaktkort samt som utlänningar fångstmetoder licens. Dessutom är all päls fångstmän som krävs för att ha ett giltigt furbearer tillstånd. Fur jägarna som försöker fälla en furbearing djur skall även ha ett intyg om trapper utbildning. Det enda undantaget är att jägarna som har haft en furbearer tillstånd före augusti 1, 2007. En ytterligare krävs tillstånd att inneha köttet eller huden av ett djur efter 10 dagar efter den sista av päls fångstmetoder säsongen.

Lagar om Fällor

Alla gillra fällor måste kontrolleras en gång dagligen av päls trapper. Det enda undantaget till detta är fällor som sätts i vatten eller kärr, som måste kontrolleras en gång per 36 timmar. Fotfäste eller rävsax får användas under förutsättning att käftarna på fälla är mjuka och inte tandad taggiga. Body-gripande fällor kan också användas så länge de inte är placerade med 150 meter av en mänsklig bosättning. Snares är lagliga i Maryland, utom i grevskapen Hatford, Montgomery, Prince George, Anne Arundel, Carroll, Baltimore och Cecil.

Rättsligt fångstmetoder Seasons

Maryland päls fångstmetoder säsong varierar beroende på den exakta arten av djur, som regionen. Fungerar till exempel tvättbjörn och opossum fångstmetoder i den östra regionen från 16 November-15 mars, men det går från 2 november-15 FEBRUARI i den västra regionen. Coyote fångstmetoder i den östra regionen löper från 16 november-30 januari, medan coyote fångst i den västra regionen löper från 2 november-19 januari. Bäver och utter flod fångstmetoder säsonger både gå från 15 december-15 mars i alla regioner i Maryland. River utter fångstmetoder är stängd året runt i både Allegany och Garrett län.


Relaterade artiklar


asa seglarskolor i Oklahoma
material för en camping skafferi
hur wrap knivskaft
hur man bifoga en chock tafsen till en bimini
hur man roterar Rollerblade hjul för rollerhockey
simpa flugbindning instruktioner
hur man gör fisket ledare
historien om fötterna jakt fällor
biljard inredningar regler
hur man rengör en .22 pistol