New Jersey saltvatten fiske

New Jersey saltvatten fiske

New Jersey position längs den östra kusten av USA gör det till ett utmärkt skick för saltvatten fiske. Ett brett utbud av fiskarter och marina lever livet i det salta vattnet i Atlanten strax utanför statens kust. Boende och besökare behöver bara ett fiskespö, en krok och bete för att njuta av sporten i fisket i New Jersey

typer av fisk

Fisk som fångats i salt vatten utanför New Jerseys kust innehålla mer än 20 olika arter. Skrubbskädda, svag fisk, blå fisk och haj står för några av de fiskarter som finns i New Jersey vatten.

När till fisk?

Fisk säsong är året runt i New Jersey, trots att högsäsongen sträcker sig från maj till oktober under de varmare månaderna när en stor del av fiskbestånd är vanligast. Fiskare fångar också fisk under vintermånaderna, såsom vinter skrubbskädda, torsk och vit abborre, som förser året runt.

Var Saltwater Fish?

New Jersey Department of Fish Wildlife säga staten har 83 miles av bayshores och 127 miles från Atlantkusten tillhandahålla flera platser att fiska. Fiskare fångar en blandning av fisk i havet surfa, vikar och djupa hav. Fiskare avge sin metrev stående längs stränder, bryggor och på broar över hela statens många kustområden. Sportfiskare och yrkesfiskare använda båtar för att nå fisk som lever i bukten och Atlanten.

Licenskrav

New Jersey inte kräver invånare och turister att köpa en generell licens saltvattensfisket som det gör för sötvatten fiskare. Det medför begränsade licenskrav för skaldjur.

2010 Sammanfattning av New Jersey Fiskeregler

Fiske tillsynsmyndigheterna ibland begäran fiskare ge information om fisk, till exempel mängden och storleken. Fiske är endast lagliga när det görs med ett spö och lina när fiskaren är ur vattnet. Spear fiske är tillåtet, men endast när fiskaren är helt nedsänkt i vattnet. Det är förbjudet att i onödan döda en fisk som inte är avsedda för konsumtion.


Relaterade artiklar


forsränning i östra Tennessee
hur man installerar en Mercury utombordare propeller
hur man ändrar ankarljus säkringar i ett århundrade båt
utomhus vilt spel & fisklandningsplatser nära Bismarck
hur är en fiske instängningsredskap används?
hur man läger på Alaska Highway
diy snöskor
fiske stugor i North Carolina
bågjakt för älg i Kanada
hur de ska jaga Whitetail rådjur i slutet av säsongen