Vilka är reglerna för dubbel pickleball?

Vilka är reglerna för dubbel pickleball?

Pickleball är en racket sport som lånar element från tennis och badminton för att producera ett spel som är både rolig att spela och lätt att lära. Medan många av de regler i pickleball är densamma oavsett om du spelar en singel eller dubbel, det finns några skillnader som bör observeras vid två-mot-två matcher.

Domstolen Storlek

dimensioner domstol för dubbel pickleball är desamma som de skulle vara för singlar pickleball. En förordning pickleball domstol bör vara 44 meter lång och 20 meter bred. Toppen av nätet ska hänga 36 inches från marken på båda sidor och 34 inches från marken i centrum.

Servering

I dubbel pickleball, är det första laget att tjäna tillåts endast ett fel innan du slår till tjänar över till motståndarlaget. Efter den första omsättningen kommer båda spelarna på laget tjänar och fel innan man passerar tjäna till det andra laget. När servering, måste spelarna ha ena foten bakom ryggen linjen och slå bollen snett så det landar förbi nonvolley zon på motsatt sida av spelplanen. Spelare på samma domstol laget byta sida först efter poängsättningen.

Volley

I pickleball, spelare volley bollen, genom att slå det innan det studsar på marken. Det är fel om en spelare steg över nonvolley zon linjen på hans eller hennes uppföljning.

Dubbel Bounce

Den dubbla studsa är en regel som avser servering. Efter tjäna, måste bollen studsa en gång i den motsatta domstol innan den första spelaren kan slå på den och sedan studsa en gång i servering domstol innan den andra spelaren kan slå det. Efter att bollen har studsat på båda sidor av spelplanen, spelarna är fria att volley bollen eller spela bort den studsar som de vill

Felaktigt

Det är fel i dubbel ättikslag bollen när.
1) En spelare slår en boll out of bounds (en boll som landar på linjen fortfarande är i bounds).
2) En spelare kliver in i nonvolley zon volley bollen.
3) En spelare slår bollen och det inte klart på nätet.
4) En spelare underlåter att följa den dubbla studsa regel.

Målgörare

I dubbel pickleball, som i singel, kan du slår bara poäng när det är din serve. Spelade spelas vanligtvis upp till 11, men du måste vinna med två. Poäng räknas en i taget.


Relaterade artiklar


Råd & Tips på gös fiske
hur man reparera en filt biljardbord
Hur man knyter en kick vridbart
diy stege
kläder för skjutvapen utbildning
hur man gör Cornhole ramper
hur man beräknar badbelastning
Bass Fishing tips i Kansas
kommersiella lyckoträff fiske i New Jersey
vad är en slakt Buck i rådjursjakt?