alternativen till camping tält

alternativen till camping tält

På senare år har tältet utvecklats till ett lätt, slitstark bit av campingutrustning som väger endast några pounds och tar liten plats i ryggsäcken eller kanot. Men det finns andra sätt att ge tak över huvudet på natten förutom pitching den lilla plasthölje. Några av dessa andra metoder har funnits långt innan backpacking tältet blev så populär.

Presenning

När felet säsong har passerat, en presenning kvinnojour blir en praktisk och lätt alternativ till plast tältet. Detta gäller särskilt för den som gillar stora doser av frisk luft på natten. Camping presenningar är vanligen tillverkade av vattentät plast och innehåller kragarna metall runt yttre kanten av plastfolie. Tunt rep eller fallskärm ackord kommer att behövas för att installera tarp och lite skicklighet i design behövs för att bygga en som håller dig torr när du sover. Placering av din tarp webbplats är viktigt, för du kommer att vilja sova på plan, mjuk mark. Glöm inte vattentät groundcloth och sannolikheten för besök nattetid från flygande insekter kan minskas genom att välja en bra camping, som ligger långt borta från alla träsk och långsamma vattendrag.

Kanot Shelter

Kanot campare kan ta med ett litet skikt av plast och några rep och med bekväm placering av en kanot eller två, att sluta med en torr plats att sova för natten. Kan dock natt-insekter snabbt att göra denna camping metod mycket önskvärt. Ändå får sensommaren och husbilar höst finner att en kanot kvinnojour är ett acceptabelt sätt att tillbringa natten. I akuta situationer kan du sova precis under kanoten.

Debris Shelter

Detta är en nödbostäder som uteslutande framställs av naturliga material som alla campare bör känna till hur man gör. Men sover under en enkel pinne struktur är täckt med gräs, och torkade blad "kommer förmodligen inte att i skydd av valet för många campare. Att sätta upp ett skräp strukturen kräver montering ett rör liknande struktur med trädgrenar och naturliga tågvirke. Då ramen är täckt med torkat skräp från skogen golvet. Att lära sig att bygga en som fungerar bra tar mycket praxis, liksom försök och misstag. Men att veta hur man gör någon av dessa skyddsrum är en viktig överlevnad färdighet som kan visa sig vara mest användbar i behov skulle uppstå.

Skärmskydd

Bygga ditt eget log-stuga-style härbärge för en övernattning campingtur är naturligtvis mycket opraktiskt, men att förlita sig på ett system med dessa obygder strukturer kan vara en livskraftig sätt att ha tak över huvudet i vildmarken. På vissa platser som längs Appalachian Trail, trä vindskydd är en bekväm för i stort sett hela längd leden. Men många av dessa strukturer har trägolv, som kräver en extra skum pad för en god natts sömn. Insekter och kyla kan vara ett problem och i populära campingplatser, kan dessa skyddsrum vara full.

Sova under stjärnorna

Med detta alternativ kanske du vill ta med tältet, bara i fall dåligt väder rullar i under natten. Men om natten är varm, lugn och tydlig och fukthalten i luften är låg och sov under stjärnorna kan vara ett spännande och uppfriskande upplevelse. Alltid vara säker på att du har tillräcklig isolering mellan sovsäcken och marken.


Relaterade artiklar


hur man kan anpassa en Johnson utombordare båtmotor
hur man byter en cykel lås
kläder lista för jakt älg
atlanta ski klubbar för singlar
Whitetail jakt i Kansas
fiskeguide för Washougal, Washington
hur du tar bort rost från skidor
hur man fiskar vid Twin Lakes, CT
duva jakt i Alabama
installationsanvisningarna för hydraulisk styrning för båtar