bra vinter spel

bra vinter spel

Du kan vara lika aktiv under vintern och de tider kallare på året som du är under våren. och sommar. Det finns vintersport för hela familjen, oavsett aktivitet. Vintersport kan spelas hemma eller på vintersemester. Från sledding till snowboard, finns det något för alla.

Winter Games for Children

För barnen betyder vinter oförmåga att spela sommarsport. Men när du får den första snön för säsongen, involvera barnen i vinter-OS att hålla dem underhöll. Sledding, bygga snö fort och ha snöbollskrig är enkla, roliga spel för barn under vintern. Det enda nödvändiga förnödenheter är snö och riktig snö utomhus redskap. Äldre barn och tonåringar njuta hockey.

Winter spel för vuxna

Engage tonåringar och vuxna i mer konkurrenskraftig eller aktiv vinter spel. Skidåkning, snowboard, snöskoter och hockey är alla roliga vinter spel för vuxna. Både längdåkning och utförsåkning finns i många delar av Förenta staterna, och skoteråkning är en bra vinter aktivitet för vuxna. Skridskoåkning är också ett roligt vinter spel för tonåringar och vuxna. En skidsemester är ett bra sätt att undvika feber vinter stuga.

Tv-spel

Hockey Games och vinter-OS är en behandling för hela familjen att titta på. Dessa Winter Games finns på sportkanaler och erbjuder rolig underhållning för barn och vuxna i alla åldrar. ESPN är också värd för Winter X Games, en serie extrema vintersporter och stunts. Titta TV-spel på vintern är ett bra sätt att undvika det kalla på de extrema dagar när man spelar utomhus bara är inget alternativ.


Relaterade artiklar


hur du monterar tältpinnar
hur man vandra mt.
information om örnen 350 gps ekolod
specifikationer för ett Mathews sammansatt båge
hur man kan slipa med Heelys
vad är syftet med pool krita?
hur man hittar serienumret på min Orvis spö
historien om Buck knivar
hur man ansöker styret band
South Texas troféjakt