costa rica scuba kryssningar

costa rica scuba kryssningar

Centrum för live-aboard sportdykning kryssningar i Costa Rica är Kokosöarna, ett UNESCO världsarv ungefär 340 miles från landets Stillahavskusten, ett område kryllar Scalloped hammarhajar. För dykare, leva ett-aboard kryssning erbjuder en semester paket som inkluderar rum, styrelse, all dykning kostnader och besök avlägsna dykning områden nås med vanliga dagsturer.

Undersea Hunter Group

Undersea Hunter koncernens flotta av levande -aboard dykning fartyg är helt inriktat på Cocos Island. Företaget driver Undersea Hunter, Argo och Sea Hunter. De tre fartygen är mellan 90 och 115 meter lång och kan ta emot mellan 14 och 18 gäster i dubbla och tredubbla stugor. Argo har kapacitet för mer exotisk dykning behov, till exempel blandning Nitrox gas (syreberikad gas) eller återmontering enheter Rebreather, men de två andra fartygen är utrustade bara för dykning på vanlig luft. Kryssningar på Undersea Hunter's fartyg vanligtvis varar i 10 till 12 dagar, med en norm av två dagtid dyk och ett nattdyk per dag. Varje dykare får en personlig elektronisk ledstjärna en rad fem miles som en säkerhetsåtgärd mot att bli bort eller sopas bort av strömmar. Kryssningen omfattar också möjligheter för havskajak eller resor till Cocos Island National Park på stranden mellan dyken.

Undersea Hunter Group
1601 NW 97. Ave.
PO Box 025216
Miami, FL 33102-5216
800-203-2120
underseahunter. com

Aggressor Fleet

angriparen Fleet i levande ombord dyka fartyg sänder endast ett fartyg på kryssningar till Costa Rica vatten, de Okeanos angriparen. Detta fartyg är 110 meter lång och rymmer upp till 22 passagerare i dubbel-och fyrbäddsrum hytter. Kryssningar är för antingen åtta eller 10 dagar, med en norm om tre dyk per dag. Förutom dykutrustning får varje dykare en elektronisk ledstjärna som en säkerhetsåtgärd mot att bli förlorad eller sopas ut till havs, och uthyrning under vatten digitala kameror finns tillgängliga. Den Okeanos Agressor har också faciliteter ombord på fartyget för att blanda nitrox gas, och rekommenderar dykning på nitrox på Cocos Island.

Aggressor Fleet
209 Hudson Trace
Augusta, GA 30907
800-348-2628
angripare. com

Peter Hughes Dykning

Peter Hughes live-aboard Bolaget har ett fartyg som bedriver dykning kryssningar på Cocos Island, Wind Dancer. Detta är ett 120-fots fartyg med nio hytter kan rymma upp till 18 passagerare, och alla hytter har eget badrum. Kryssningar ombord på Wind Dancer i åtta eller 10 dagar, med upp till fem dyk per dag. Förutom de vanliga dykutrustning, undervattensfoto digitala kameror finns att hyra. The Wind Dancer har utrustning för att smälta nitrox för dykare utbildas i syreberikad gas.

Dancer Fleet
15291 NW 60 Ave.
Suite 201
Miami Lakes, FL 33014
305-669-9391
dancerfleet. com


Relaterade artiklar


florida rådjursjakt lagar
isfiske på sjön minnewaska i Minnesota
stollift säkerhet
North Carolina vildsvin
florida fågel information
hur kan man få promelas & Shad
hur man kan öka storleken på bas i jord dammar
hur man blir en falconer i staten New York
hur du redigerar en jeep för vaktel jakt
krabbfiske i seabeck, Washington