den bästa saltvatten fiskare hemligheter till fånga fisk

den bästa saltvatten fiskare hemligheter till fånga fisk

När det gäller saltvatten fiske finns det egentligen ingen certifierad metod eller bästa sättet att fånga fisk. . Det tar en kombination av olika beten, metoder och tekniker, som praktikant resultera i en eller en mängd fisk som fångas. Sportfiskare finner vid fiske från båt eller från offshore, den bästa tekniken och metoderna inte kan slå den delen av lycka som kommer med fiske.

Chum

Starta en kamrat linje betyder skotta fiskrester samt blod i havet att i syfte att locka fisken. När kamrat är träffar vattnet den starka doften och förblir drar fisk till den plats som de kommer att livnära sig på fisk och blod. Chumming fungerar bäst på en båt för ankar till havs. De flesta saltvatten sportfiskare rösterna strategiskt linjer och låta beten och lockar att flyta i och kring kamrat i väntan på ädelfisk att strejka. När du använder kamrat är det mycket viktigt att inte använda mycket, som fisk blivit helt upptagna med bitar av fisk i vattnet och inte fokusera på Sportfiskarnas beten eller bete.

Rip Strömmar Fiske

Vid fiske från strand överväga att använda, den rip ström som passerar i tidvattnet. Översynsperioden nuvarande är en liten ficka där vatten resor inom tidvattnet. Genom att placera översynsperioden nuvarande, kan sportfiskare öka risken för landning inte bara fisk men stora fiskar. Inom rip nuvarande, stora fiskar låg på lur bredvid virvlar och närliggande grunda fickor vatten letar efter små betesfisk på sig att knäppa upp. En gemensam saltvatten bete, som fungerar bra i rip strömmar, är mygglarver. Använda mygglarver kan ge fiskare med fångster av croakers, små Bluefish, plats, och flundra, vilka är alla verksamma inom matare rippa strömmar.

Surf fiske

För surfa fiske, använd en sju till åtta fot surfa kastspö med en spinner bete-casting rulle tillsammans med 10 till 20 pounds testa rad, detta är ett mycket framgångsrikt sätt att fånga fisk. När man försöker att fånga arter som flundra eller havsabborre denna typ av spö och rulle setup kommer att gynna en sportfiskare kraftigt medan surfa fiske. Instinktivt fisk hänga på baksidan av vågorna att livnära sig på små räkor, små betesfisk och bläckfisk kastas omkring av turbulent vatten. Den bästa tiden att surfa fisk är medan solen går upp på morgonen och när solen på kvällen.

I-shore fiske

Den typ av kustfisket är ett billigt sätt att fånga en svalare full av färsk fisk. Kustfisket sker från båt vanligen inom 3 till 5 miles från stranden. Den rekommenderade metoden är att använda en ekolod för att hitta ett fiskstim. När skolan är belägen, sportfiskare manövrera sina båtar i det allmänna område där fisken förs och sedan kasta ankar för att lägga för fisk. Beroende på djupet av fiskstim, behöver en fiskare att låta linjen sjunka till det djup där fisken skolan är congregating. Ett exempel, kan ha ekolod lokalisera ett fiskstim cirka 30 meter, skulle en sportfiskare släppa deras linje, en sekund för varje fot för att nå skolan.

Djuphavsfiske

Om du önskar en allvarlig fiskeäventyr, hyra en kapten charter båt att segla ut dig för en minnesvärd djuphavsfiske resa. Sportfiskare har möjlighet att fånga stora tonfisk, svärdfisk, mako hajar, och segelfisk, woo hoo och andra saltvattensfiskar. Detta är alla beroende av vatten där saltvatten fiskar ofta samt var fartygets kapten tar dig. Din kapten kan ge ett sortiment av tekniker för att göra fiskeresa en framgång. De flesta kaptener använda kamrat för att locka fisk. Även gjutning bete till kompis inser att du behöver sakta rulle i raden och ibland rycka stången spets, så att framkalla en fisk strejk. Rådgör alltid med fartygets kapten som bete fungerar bra för de arter av fisk du är ute efter.


Relaterade artiklar


jakt kalkon i Texas
Hur man använder en figur 8
charterbåt fiske i Santa Monica
North Carolina fiske och spel
hur de ska jaga Bobwhite vaktel
hur man rengör ett RV takventilen
Hur man använder en Bushnell laser boresighter
hur man havsabborre med alligatorer i Florida
hemlagad krut
Chesapeake Bay Bass Fishing